Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Лъвовете да не се преуморяват на работното място
9 май 2022 23:20, Иванка Гъркова
3
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 9 – 15 май. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Седмичен хороскоп – какво да очаквате?
 
Овен
 
Водещото събитие е преминаването на Юпитер във вашия знак. Напредъкът е пряко свързан с физическото и психическото ви състояние, което означава, че трябва старателно да се грижите за себе си. Ще разполагате с благоприятни условия за уреждане на разнообразни финансови и имуществени въпроси. Ориентирайте усилията си предимно към деловата сфера. Бихте могли да стартирате собствен бизнес, да подобрите организацията на банковите си сметки, да разплатите съществуващите задължения, да увеличите активите и да повишите доходите си. Допълнителните постъпления ще са резултат и от допълнителна работа, но пък благодарение на нея ще намалите допълнителните разходи, появяващи се под формата на лихви.
 
Телец
 
Водещо събитие е съединението на Слънцето със Северния възел във вашия знак. Убедителна предпоставка за промяна на динамичния ви стереотип. Всичко старо и изживяло времето си ще остане на заден план, пред вас ще се открият нови възможности за реализация. Действайте активно, последователно и старателно. Без усилия и без да вдигате излишен шум ще успеете да отстраните конкуренцията от пътя си. Обстановката ще е нееднозначна и под въздействието на външни фактори, които на моменти ще спират или забавят напредъка ви, но ако не се поддавате на провокации и запазите чувството си за реалност никой и нищо не би могъл да ви отклони от избраната цел.
 
Близнаци
 
Водещо събитие е преминаването на Меркурий в ретроградно движение във вашия знак. Ще придобият важност хора или случки, свързани с миналото ви. Преживяванията ще са справедлива награда или възмездие за направеното от вас до момента, както за доброто, така и за лошото. Част от тях ще са особено значими и ще са свързани с прекъснати вече отношения, които при желание от ваша страна, бихте могли да възобновите. Ще можете да разгърнете потенциалните си възможности, а процесът ще е съпроводен с промяна на част от принципите и убежденията ви.
 
Рак
 
На преден план ще излязат въпроси, свързани със служебни пътувания и търговски сделки. До вас ще достига голямо количество информация, в която ще можете да намерите именно данните, които са ви нужни, за да се справите с най-сериозните проблеми. Контактите ще са интензивни и ще улесняват работата ви. Успоредно с текущите занимания ще намерите отговор на поредица въпроси, засягащи роднините ви и хората от най-близкото обкръжение. Проявете инициатива при необходимост от обсъждане на причините за съществуващи конфликти. Провеждането на директни разговори ще ви помогне да направите преоценка на част от съществуващите към момента взаимоотношения.
 
Лъв
 
Случващото се през следващите дни ще окаже влияние върху повечето действия и решения, които предстои да предприемете в предстоящите месеци. Прекалената професионална заетост ще се отрази негативно на отношенията с близките и семейството. Предстоят промени, засягащи семейните отношения, местоживеенето, собствеността и материалните ви придобивки. Някои от тях може да са предизвикани от здравословни проблеми на родителите ви или други близки роднини. Не е изключено да засегнат социалния, професионалния ви статус или общественото ви положение като цяло.
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Шефа ше дава ли премии :)))

Спонсорирани публикации