Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Астрологична прогноза за периода 30 май – 5 юни
30 май 2022 18:52, Иванка Гъркова
2
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 30 май – 5 юни. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на въпроса какво да очаквате в следващите дни.
 
Седмичен хороскоп – какво да очаквате?
 
Овен
 
Ще сте по-инициативни, но и по-неспокойни. Желанието ви да изявите себе си, да влияете върху обстоятелствата ще е особено силно. Предстоят интересни преживявания и случки, кратки пътувания, присъствие на различни места и мероприятия, което ще е по ваше лично желание, а не по принуда. Изразходвайте икономично ресурсите си и най-вече финансовите и енергийните. Въздействието ви ще е осезателно, а най-интензивните връзки ще са с хората, които се намират на най-далечно разстояние от вас.
 
Телец
 
Водещото събитие е преминаването на Меркурий, който е във вашия знак, в директно движение. Действайте самостоятелно и без да огласявате намеренията си. Контролирайте емоциите, постарайте се да не създавате конфликти, провокирани от собствения ви инат, да не участвате в разгорещени спорове. Не прекалявайте с обществените и социални изяви, с импулсивни постъпки и оригинални предложения, които след време ще се окажат във ваша вреда. Отделете част от времето си за обичайните домашни и битови задачи, които може и да са отегчителни, но няма как да отлагате безкрайно. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления, като връщане на стар заем или бонус за добра работа.

Близнаци
 
Седмицата започва с Новолуние във вашия знак. Предстои промяна в отношенията, обновяване на приятелския кръг. В живота ви ще се появят нови хора. Причина за прекратяване на някои връзки и замяната им с нови ще са различия в разбиранията. Обстоятелствата ще повлияят на личните ви убеждения, ще ви подскажат, че трябва да промените плановете си, да предприемете някои корекции на динамичния си стереотип. Направете го, няма да съжалявате. Положителният ефект ще се усети през следващите месеци. Не се безпокойте от сложните ситуации. Ще се справите с тях благодарение на навременната намеса на приятелите и сътрудниците си. Ако не сте доволни от работата си или възможностите за реализация, сега е моментът да направите решителната крачка в друга посока.
 
Рак
 
Събитията, колкото и незначителни да ви изглеждат, ще се окажат съдбоносни. Анализирайте постигнатото, за да формулирате правилно следващите си цели. Ако отдавна замисляте да се насочите към самостоятелна творческа дейност или да я практикувате успоредно с обичайната си, леко отегчителна работа, считайте че е крайно време да го направите. Възможно е да създадете нова романтична връзка, която ще замъгли всички спомени за предишните и ще ви мотивира към максимално разгръщане на личния ви потенциал.
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации