Юни е тук! Какво да очаква всяка зодия?

Вижте месечния хороскоп на астрролога Петя Георгиева
1 юни 2022 17:45, Иванка Гъркова
2
Юни е тук! Какво да очаква всяка зодия?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе шестият месец от 2022 година?
 
Предлагаме ви хороскоп за юни. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви разкрие какво да очаквате.
 
Овен
 
Сравнително спокоен период. Действайте активно и отстоявайте позициите си. Енергетиката ви ще е стабилна, а потенциала за изява – висок. Най-сложните занимания ще са източник на най-голямо удовлетворение. Проявете решителност при осъществяването им. Следвайте вътрешното си убеждение и нищо не би могло да попречи на напредъка ви.
 
Телец
 
Действайте с умерено темпо, последователно, обмислено и ще успеете да реализирате дори най-смелите си мечти. Успеете ли да дефинирате целите си, със сигурност ще сте доволни от резултатите. Съсредоточете се върху главното, не се вторачвайте в дреболии и постиженията ще оправдаят очакванията ви.
 
Близнаци
 
Знаковите събития са навлизането на Меркурий и Венера във вашия знак. Огромно удоволствие ще изпитате от интелектуалните и творчески дейности. Работете върху себе си, търсете начини за повишаване на натрупаните знания. Проявете интересите си на публично ниво. Ще си осигурите привърженици и бихте могли да уговорите дългосрочни споразумения с гаранция за професионален напредък.

Рак
 
Слънцето ще навлезе във вашия знак в края на периода. До тогава действайте предпазливо, приемайте събитията без излишни емоции и в трудни ситуации си изграждайте вариант „Б“. Усещането за тревожност на моменти ще се повишава. Единственият начин да го преодолеете е да „избягате“ сред природата или да останете в обкръжението само на най-близките си хора. Редуцирайте контактите, които ви зареждат с мрачни мисли.
 
Още от хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Юли
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Простотии.

Спонсорирани публикации