Кейт Мидълтън се завърна към кралските си задължения

Херцогинята го направи със стил
10 юни 2022 16:04, Дарена Найденова
13
Кейт Мидълтън се завърна към кралските си задължения
БГНЕС
Кейт Мидълтън се завърна към кралските си задължения след уикенд, изпълнен с празненства по случай 70 години от управлението на кралица Елизабет II.
 
Херцогинята на Кеймбридж посети центъра Little Village в Брент, който е част от най-голямата детска фондация в Лондон. Тя се срещна с персонала и доброволци, както и със семейства, които получават помощ от организацията. Тя подкрепя местните фамилии, като гарантира, че те имат достъп до основни неща за малките си деца.
 
По време на посещението си Кейт се срещна с персонала и доброволците, докато им помагаше да изберат дрехи и пособия за семейство, което беше на място. Пакетът, опакован от кралската особа, която е майка на три деца, беше двайсет хилядният, предоставен от благотворителната организация.
 
„Всички бяхме изключително щастливи да посрещнем херцогинята на Кеймбридж в Little Village. Тя се срещна с някои от нашите служители и доброволци, като помогна да избррем красиви дрехи за двете малки деца на семейството“, каза Софи Ливингстън, която е изпълнителен директор на организацията. Тя допълни, че Кейт е отделила достатъчно време на екипа и доброволците, като е била доста заинтересувана от работата, която се върши във фондацията.
 
От стартирането си през 2016 година, екипът на Little Village от над 600 доброволци е отговорил на близо 20 000 молби за подкрепа в цял Лондон, достигайки до над 22 000 деца.
 
Кейт и преди е посещавала бебешки фондации, за да помогне за разтоварването на доставките, да сортира даренията и да говори със семействата за опита им от използването на услугите на местните организации.

Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Махнете го туй страшното, бе, папагала като я видя и проговори..., псува, та се къса!
11
4
 
3
 
! Отговори
ki преди 1 година
Каква е тая ..........
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
***
9
5
 
6
 
! Отговори
Totenkopf преди 1 година
Не сме некое английско графство, че всеки ден да ни занимавате с тех. Не сме им колония все още, Дарена!!!
8
6
 
6
 
! Отговори
Таралеж Накълбо преди 1 година
Негативни сте. А добрите дела трябва да се насърчават и да са известни, за да служат за пример. Дребни и ограничени душици като вас обаче няма как да го разберат това. Нещастници.
7
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един момент, моля .....................готово, преместих го!
6
6
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
обаче са ми много забавни тия "кралски шашарми"..Ако ..КАТО Дъртата се гътне,по законите на монархията принцот Чарлз требе да са възкачи на трона..Като гледам обаче,нящо ни го споменуват в тая му роля..Вероятно имат некакво неписано съгласие Чарлз да са откаже в полза на Вилиям..Не знам обаче дали Камила-та ще позволи това..Изобщо,кралски дивотии...Но явно на "поданиците" им харесва шоуто..
5
9
 
16
 
! Отговори
Брей преди 1 година
Много уморителни тези "задължения". Да се шляеш по света и да си чешеш езика с разни хора. Тези от това кралско семейство са най-безполезните хора на планетата. Дори и от клошаря отсреща има повече полза.
4
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мисирче, една херцогиня няма "кралски" задължения! Малко да вземеш да се поизучиш, па после да викаш гугълпреводача и да ни пробутваш глупости.
3
3
 
24
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
ХМ!!!!...И какви "Кралски ЗАДЪЛЖЕНИЯ" може да има една персона,която НЕ Е КРАЛИЦА?!..
2
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знаех,че сме британска колония.Иначе защо ще ни заминавате всеки ден с тези непотребни и незначителни за България личности
1
7
 
15
 
! Отговори
9 преди 1 година
Докога ще занимавате българския народ с такова новини. Никой не го интересува как се занимава да харчи пари