Нова визия за лятото - с какво ще изглеждате по-стари?

Избягвайте топираните коси и някои остарели модели дрехи
16 юни 2022 19:00, Иванка Гъркова
1
Нова визия за лятото - с какво ще изглеждате по-стари?
IStockphoto

Ако се интересувате от мода, със сигурност търсите най-новите тенденции. Или пък си имате любими, които продължавате да следвате. Само че те не са за всеки. И понякога вместо ефект, с тях може да сътворите дефект. Например – да изглеждате по-възрастни.

Не само с дрехите, но и с някои обувки, аксесоари, дори грим и прическа, можете да се състарите с години. Ето защо вземете под внимание някои основни неща за вашата лятна визия.
 
Тъй като индустрията се развива и трудно може да ви дадем точно определение за лятна мода, ето кои неща да избягвате, за да не изглеждате по-възрастни:
 
Обемна прическа
 
Да, тупираните коси бяха модерни през 70-те и 80-те години. Тогава всяка жена си имаше комплект от ситни гребенчета и голямо количество лак. С тях постигаше идеалния обем. Но днес по-естествените коси са за предпочитане.
 
Дори и да имате по-тънка коса, не прекалявайте с обема. Той ще ви сложи директно няколко години отгоре. Затова един съвет от нас – нека косата ви е копринено мека. А ако търсите разнообразие, начупете я леко чрез сплитане или велкро ролки.
 
Дрехи в еднакви цветове
 
Да, това лято са актуални пъстрите комплекти от панталон и сако. Но ако обличате нещо друго, не си губете времето да съчетавате всичко до последния детайл. Вече не е модерно да носите панталон и блузка в един тон. За предпочитане е дори едното парче да е с актуален принт.
 
Колкото по-цветно и нестандартно се облечете за лято 2022, толкова по-добре. В момента геометричните фигури, цветята и ярките нюанси, са истински хит. Те заменят монохромните визии, които не стават за всеки ден и ви правят по-стари и скучни. За да избегнете това, експериментирайте с различни комбинации.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
11
 
! Отговори
Матура преди 1 година
По-стари ще изглеждате с две деца.