Маникюри 2022 - цветна аура върху ноктите

Ето повече за нестандартната идея за лятото
10 юли 2022 18:50, Иванка Гъркова
1
Маникюри 2022 - цветна аура върху ноктите
IStockphoto

Търсите ли идеи за летен маникюр? Сега е времето да развихрите въображението си и експериментирате с цветове, дължини и бижута за нокти. И като стана дума за тях, днес ви представяме една нестандартна тенденция. 

Маникюристът Ким Тронг, отговорен за  ноктите на много световноизвестни дами, ни дава идея за плочки, разкриващи аурата. Те са с нейните основни цветове - жълто, оранжево, червено, синьо, зелено, тюркоазено, виолетово и други. 
 
Маникюр с аура - какво представлява?
 
Най-просто казано, човешката аура е енергийното поле, което заобикаля тялото. Самата дума има латински произход и означава „дъх". 
 
Смята се, че аурата, която може да нарисуваме върху нокътната плочка, е уникална за всеки един от нас. И душевната, например, може да бъде пълна с най-различни цветове, които вие да използвате за своя нов маникюр. 
 
В своя профил в Instagram Тронг споделя снимки на ноктите на своя клиентка, направени по въпросния тренд. Там една част от ноктите са със син, а останалата - зелен цвят за аурата, разположена по средата. Около нея са разположени бели линии и нежни точки. Плочките са по-дълги  заострени, но вие може да си направите и някоя друга форма с пилата. 
 
 
Какво ви е необходимо за маникюр с аура? 
 
- лакове в различни пъстри цветове; 

- топ лак; 

- апликатор за точки; 

- гъбичка за омбре ефект в кръгла форма. 
 
Още по темата за маникюри 2022 ще откриете в материала на Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари