Открития в дома на Семерджиев: 300 икони и шкаф, пълен с вибратори

Гаджето на Симона Радева бил първият полицай на местопрестъплението
Обновена: 12 юли 2022 19:37 | 12 юли 2022 19:00, Екип на Bulgaria On Air
312

Седмица след тежката катастрофа, при която бившият футболист на Левски Георги Семерджиев уби две жени на кръстовище в София и избяга, продължават да излизат интересни данни от разследването на полицията.

На този етап все още не са ясни резултатите от кръвните му проби, за да се разбере дали е бил под въздействието на наркотици по време на фаталният инцидент. Разследване на телевизия Bulgaria ON AIR обаче разкри други интересни факти от катастрофата.

Още по темата
Случайно или не, първият полицай, който се озовава на местопрестъплението, е официалният приятел на Симона Радева, твърдят източници на телевизия. Той е полицай в Четвърто районно управление в столицата.

"Ако е трябвало да вземе нещо, което не е трябвало да бъде намерено, това би могло много бързо да се случи, но ако трябва да мести и да наглася някакви обекти по местопрестъплението - нещата се усложняват", коментира криминалиста Иван Савов.

Източници от разследването разказаха пред Bulgaria ON AIR, че когато влизат в апартамента на Георги Семерджиев, откриват около 300 икони, дори в тоалетната, както и пълен с вибратори шкаф.

"Наличието на тази прекомерно показна религиозност у човек води пряко към най-простия извод - че има чувство на вина. Той е имал икони дори в тоалетна си! Хубавото е, че се разчуват тези неща и това е лицето на немалка част от контингента. На тези, които обикалят със скъпите автомобили и нашите деца им се възхищават - тайно или не", каза още Савов.

А в смазания джип униформените откриват и трите телефона, с които си е служил Семерджиев. Проверяват се всички контакти на бившия футболист, както и последните разговори, проведени от него преди катастрофата.

Освен мобилните апарати, криминалистите намират едната му обувка, ключовете от апартамента му, виагра и амфетамини.

По информация на "Новините ON AIR" срещу Семерджиев ще бъдат повдигнати и други обвинения.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
1
 
43
 
! Отговори
... преди 1 година
То е лесно бре! Избягал от местопрестъплението значи автоматично му се пишат 5 промила и надрусан! Отказал да даде проба значи пак така! Първи полицаи е приятеля на таз дето била в колата еми проверка на него и близки и познати! Значи ако има желания всичко може да се хване! Но тука виждам, че вече тоз е с оправдателна присъда! ко да ви кажа от 17г насам няма книжка и престъпления и 50 пъти хващан в нарушения и после колко време след катастрофата го търсиха!? ай сиктир! ясна е работата!!!
237
4
 
6
 
! Отговори
Помака от Лозенец преди 1 година
До бившия от ДАНС, нали знаеш, кой и откъде пише.
236
1
 
30
 
! Отговори
Каракольо преди 1 година
Ами явно една от тези 300 икони действа въпреки всичко....Да излезеш жив от купчината скраб дето остана от джипа?! Излезнаха всички без одраскано даже, това при зверска скорост от 200 без спирачен път- и сблъсък във входа на метрото-кулата почти е съборена...
235
4
 
20
 
! Отговори
Помака от Лозенец преди 1 година
Чадърът е инструмент, а не мозъчен тръст.Имаше един, който беше съветник в ДАНС и бе оправдан по всички обвинения, включително и дясната му ръка.Та този бивш съветник направи инсценировка и ликвидира дясната си ръка и вече е по спокоен за част от криминалното си минало и настояще.Той разполага с огромни пари и владее прокуратурата, съда, политиката и службите.Основата му дейност е кражби, проституция, наркотици, убийства, застраховане и т.н.
234
1
 
35
 
! Отговори
Няма да му трябват преди 1 година
вибратори в затвора. Ще се намери кой да го...
233
1
 
20
 
! Отговори
Цена за винтилите? преди 1 година
Разбрахте ли сега защо някои мъже карат бързо и рисково? Подсказка: Виаграта
232
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещата вървят към отърваване на тоя с оправдание, че не е добре психически и не е осъзнавал какво върши. Сега и една експертиза от добре платен експерт и даже ще започнат да го съжаляват. А оная и гаджето по една забележка по дисциплинарното производство и така погубването на два невинни живота ще остане ненаказано, а след 2 седмици и забравено.
231
1
 
37
 
! Отговори
Съвет преди 1 година
Да си носи вибраторите в затвора.
230
1
 
41
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 година
До Алооо 261 Вибраторите къде ги вкарва ? Този като нищо ще го изкарат невменяем.На там вървят нещата.
229
1
 
42
 
! Отговори
Радо преди 1 година
Пълен , непоправим *** от дете. Наркодилър от години.
228
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бащата на Семерджиев, се казва Константин, не Костадин - даваха го вчера по новините. И аз не вярвам да има общо с генерала.
227
6
 
35
 
! Отговори
Хичо преди 1 година
Секи пълни чекмеджето с каквото му требва,един пълни пачки,друг вибратори...
226
2
 
9
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Няма и чувство за благодарност дори,че Симона му е носела стълба,ами гледа как да му намалят наказанието като "даде" нещо на прокуратурата,в случая СИМОНА "ЧАДЪРА".Е,ще я уволнят Симона,но едва ли ще я осъдят,защото от нея нищо не зависи,дори не може да му гарантира "зелена вълна",че да получава 2000 на месец.Този също няма да го огрее каквото и да "даде" - Споразумението е недопустимо при причинена смърт и мисията невъзможна,но всеки има право да се надява..Утре след съда нови песни пак ще пее
225
2
 
27
 
! Отговори
Исторически парк преди 1 година
МВР Е ОПГ!
224
2
 
60
 
! Отговори
иван преди 1 година
НИКОЙ НЕ ПОПИТА КАК ЖИВЕЯТ ТИЯ ......! кАКВО РАБОТЯТ. КАКВИ ДОХОДИ ПОЛУЧАВАТ И КАК С ТЯХ ЖИВЕЯТ В ПОДОБЕН ЛУКС. СЪЩИЯ ВЪПРОС СЕ ОТНАСЯ И ЗА МИЛИЦИОНЕРИТЕ. АЗ ЗНАМ ОТГОВОРА. НЯМАМЕ ДЪРЖАВА. ТЯ Е ПРЕСТЪПНА ДЪРЖАВА.
223
1
 
45
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Какво чувство за вина може да има човек,който гледа да отърве наказанието с твърдението си,че е бил отвлечен?
222
2
 
25
 
! Отговори
рибока преди 1 година
А политиците защо на празници не се молят в кварталната си църква,а всичките са в "Света Неделя"?Показност или набожност истинска е това?
221
2
 
27
 
! Отговори
Св преди 1 година
Значи отдавна се е подготвял за завора. Добре е, че ще е готов като се срещне с Бай Ставри в банята.
220
10
 
2
 
! Отговори
рибока преди 1 година
А Дядо Добри за какво се е чувствал виновен,че е направил най-големите дарения на Църквата?По логиката на този ще трябва да е търсил индулгенция . документ за пълно или частично освобождаване от някой грях
219
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От всичките коментари има един под номер 199. Там е загатната цялата истина. Да добавим, че този не е просто наркодилър, а отговорник на наркодилърите в един от най-оборотните райони на София. Нагоре по веригата са Таки и Боко. Не си мислете че СИК е изчезнала. Някой от босовете им бяха ликвидирано по времето когато тоя го направиха главен секретар. А понятието информатор е каламбура на това, че си плаща на който трябва за да върви бизнеса. Информира само ако има някой лаик да им мъти водата