Мария Бакалова разкри подробности за „Пазители на галактиката“

Българката разказа за работата си с Пийт Дейвидсън
26 юли 2022 23:15, Дарена Найденова
Мария Бакалова разкри подробности за  „Пазители на галактиката“
БГНЕС

Мария Бакалова продължава похода си към висините в Холивуд, участвайки и продуцирайки различни филмови проекти.

 
След като беше номинирана за „Оскар“ за ролята си в „Борат: Последващ филм“, сега българката ще има основно участие и в третия филм от поредицата „Пазители на галактиката“. Докато все още повечето детайли около проекта се пазят в тайна, вече знаем точно каква роля ще изпълнява Бакалова и кога ще бъде пуснат самият филм. Това стана ясно по време на най-голямото панелно събитие – Comic-Con – в Сан Диего, провело се през уикенда.
 
Ролята на Мария в „Пазители на галактиката 3“ ще бъде на съветското куче Космо. В комиксите то е използвано като тестови обект по време на космическата програма на СССР, провела се през 60-те години на миналия век. По едно време Космо се губи в космоса и се сдобива с телепатични умения, като се озовава в международната космическа станция „Knowhere“, където се установява и става началник на отбраната.
 
Досега за кучето беше само загатвано в първите два филма „Пазители на галактиката“, но сега за първи път ще го видим в действие. Разбира се, Бакалова няма да слага животински костюм и да лае пред камерата, а просто ще озвучава Космо. Тя се присъединява към звездния състав, познат ни от първите два филма от поредицата, съставен от Крис Прат, Дейв Батиста и Зои Салдана. Освен Мария, Брадли Купър и Вин Дизел също ще озвучават герои, съответно Рокет и Грут. В поредицата ще дебютира и Силвестър Сталоун.

Още за ролята на Мария Бакалова четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации