Кейт Мос: Бях уплашена и уязвима до мачото Марк Уолбърг

Преди години двамата участваха в реклама на бельо на Calvin Klein
29 юли 2022 21:23, Дарена Найденова
14
Кейт Мос: Бях уплашена и уязвима до мачото Марк Уолбърг
Снимка: Getty

Кейт Мос е едно от емблематичните лица на модната индустрия, участвайки в множество рекламни кампании и дефилета. За нейно съжаление, преживяванията ѝ не са били толкова добри, колкото е изглеждало отвън.

48-годишният супермодел говори откровено за момент в кариерата си, когато се е чувствала зле, снимайки реклама за Calvin Klein през 1992 година. Мос даде интервю пред BBC Radio и в разговора с водещата Лорън Лавърн сподели, че се е чувствала уязвима и уплашена докато е работила заедно с Марк Уолбърг за известната модна компания.

Попитана как помни фотосесията за рекламната кампания, Мос отговори, че не пази добри спомени. „Той беше голям мачо и всичко се въртеше около него. Имаше голям антураж. Аз просто бях обикновен модел“, каза Кейтй за работата си с Уолбърг. По това време тя все още е тийнейджър и трябва да позира само по бели бикини, опряна в тялото на актьора.

На въпроса дали се е почувствала като обект, Мос отговаря „Да, напълно. Бях уязвима и уплашена. Мисля, че се възползваха от моята уязвимост“. По думите ѝ, дизайнерът Келвин Клайн е харесал фактът, че е била млада и невинна и е извлякъл всичките възможни ползи.

Мос си спомня още, че се е чувствала доста притеснена преди снимките, което накарало лекар да ѝ предпише валиум. „Не се чувствах никак добре преди самата фотосесия. В продължение на седмица или две не можех да стана от леглото“, разказва моделката.

Прочетете цялата статия в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: кейт мос
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Off преди 1 година
До ми туКакво е "шевач"!?
6
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз от цялата работа разбрах, че се оплаква, че Уолбърг е мъж.
5
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още малко ще каже, че насила са я завлекли там и са я накарали да се съблича.
4
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бях уязвима и уплашена, ама ми мина като си видях тлъстия хонорар. Сега като стана модерно да се оплакваш пак се сетих, че съм била уплашена.
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На въпроса дали се е почувствала като обект, Мос отговаря Да, напълно" - а когато прибираше хиляди долари единствено за да седиш красиво на снимка, не се чувстваше толкова зле, а? Върни парите, които си получила срещу никакви умения и никакви познания - и тогава може да се оплакваш!
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Марк Уолбърг в миналото си не беше мачо. Рекламираше бельо и беше сладко момченце....
1
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
всичките бабички отчаяно се опитват да съчинят някаква драма и трагедия, дано за последно успеят пак да са за пет минути интересни

Спонсорирани публикации