Контуриране на лицето - пробвайте трик от TikTok

Инфлуенсъри дават пример с Кейт Мос
26 авг 2022 22:15, Дарена Найденова
1
Контуриране на лицето - пробвайте трик от TikTok
IStockphoto

Изкуството на контурирането трябва да е една от най-старите техники в книгата за красота. С помощта на крем или пудра може да добавите изваян завършек към различни зони на лицето, особено скулите. Когато контурирате обаче трябва да имате предвид формата на лицето си, като точките, където ще поставите продукта, зависят точно от тази характеристика.

Красивата страна на всяка контурна техника е, че всичко се свежда до това, което е подходящо само и единствено за вас. Някои хора поставят кремообразен бронзант в най-високата точка на скулите, други пък се опитват да си придадат малко по-закръглен вид на лицето. Но един нов трик в TikTok придава на бъдещите ви контурни сесии съвсем ново значение.
 
Гримьорката Али Мартин постави началото на тенденция, която сега се нарича „Контур на Кейт Мос“, използвайки простото, но ефективно поставяне на контур, вдъхновен от скулите на супермодела.
 
Във видеото си в TikTok, тя започва с нанасянето на бронзираща пудра върху вдлъбнатините на скулите си. Тази точка на приложение се намира точно до линията на усмивката. След като постави своя бронзант върху зоната, показана във видеото, Али използва върха на пръста си, за да разнесе продукта с движение нагоре, създавайки илюзия за повдигната скула.
 
Още съвети за контуриране на лицето четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации