Награди VMAs - кои бяха най-нестандартно облечени?

Певицата Лизо се превъплати в черен лебед
30 авг 2022 23:45, Дарена Найденова
10
Награди VMAs - кои бяха най-нестандартно облечени?
БГНЕС

От всичките музикални събития през годината, наградите на MTV са тези, за които звездите се обличат най-екстравагантно. Те използват различни вдъхновения за своя външен вид, включително и за грима, който почти винаги се превръща в централна тема на разговор. Победителите, разбира се, винаги имат своята 15-минутна слава, но тоалетите и лицата на изпълнителите продължават да привличат внимание дълго след самата вечер. 

Миналата година Дженифър Лопес се появи с невероятни къдрици, дълги почти до кръста. Те бяха комбинирани със сексапилен тоалет от пола и къс топ с дълъг ръкав. Лицето на Machine Gun Kelly пък беше покрито с перли, а лилавите нокти на Ариана Гранде все още са сред топ желанията в салоните за красота.
 
Именно заради всичко това очаквахме тазгодишните награди на MTV да бъдат достоен заместник на миналогодишните. Така и стана. Лизо, Lil Nas X, София Карсън, Тейлър Суифт и много други музикални звезди се появиха на „черния червен“ килим, разпънат в Ню Джърси. В неделната вечер имаше от всичко – мъже с пера, огромни рокли, вдъхновение от монахини и какво ли още не.
 
По-долу събрахме звездите, които успяха да грабнат нашето внимание както с нестандартна визия, така и със семпъл, но елегантен тоалет.
 
Ето кои бяха най-красивите дами и господа на VMAs
 
Лизо
 
Първа на черния червен килим стъпи Лизо, която вдигна летвата доста високо за своите колеги.
 
Изпълнителката беше облечена в огромна тъмносиня рокля на Jean Paul Gaultier от колекцията за пролет/лято 2022. Разпънат навсякъде около нея, тоалетът превърна Лизо в красив черен лебед, който със сигурност знаеше колко внимание привлича. Визията беше допълнена от черно матово червило, златна обеца на долната устна и големи златни обеци. Черната коса на Лизо беше оформена назад, а фризьорите ѝ бяха направили така наречения „мокър ефект“.
 
Тейлър Суифт
 
Пълната противоположност на Лизо се появи в лицето на Тейлър Суифт. Тя се завърна на сцената на MTV след тригодишно отсъствие и беше номинирана в пет категории, печелейки две награди, включително за видео на годината за 10-минутната версия на All Too Well.
 
За специалната вечер Суифт избра семпъл, но в същото време елегантен тоалет от Oscar de la Renta, направен от множество скъпоценни камъни. Изпълнителката допълни визията с бижута от Lorraine Schwartz, които бяха поставени както на ушите, така и над очите. Гримът беше завършен от червено матово червило – емблематичен цвят за Тейлър.
 
Lil Nas X
 
Завръщаме се към екстравагантните тоалети, но този път с мъжката част от звездите. Винаги готов да провокира, Lil Nas X се появи с изключителна комбинация, достойна за червения килим на всяко едно събитие.
Още за тоалетите на наградите VMAs четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
една жена преди 1 година
Излишен въпрос, но как се ходи с тази хм ... рокля?
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ролята на Лизо сигурно стига да се направят 10 стилни и елегантно скроени рокли в стил "малка черна рокля", хем скъпо, хем разточително. После ми говорете за въглероден отпечатък и пестене, как да се къпем един път в месеца и подобни.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отврат
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Превъплътила се е в хипопотам, покрит с брезент за автомобил.
6
0
 
5
 
! Отговори
Гневен българин преди 1 година
Коледа идва, угояването върви добре.
5
1
 
5
 
! Отговори
Стоко преди 1 година
Черно и дебело е на мода, но не и тук.
4
1
 
9
 
! Отговори
България над всичко преди 1 година
тоя камион може на много неща да прилича, но на лебед не хахахахахахаха
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГРОЗНОООО
2
2
 
9
 
! Отговори
д-р Исня преди 1 година
Защо така се гаврите с тюлените?
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая парашут ли е "облякла"?

Спонсорирани публикации