Дева, Лъв... Хората от кои зодии ще имат успешен септември?

Вижте повече в новия ни хороскоп
Обновена: 2 сеп 2022 19:44 | 2 сеп 2022 17:48, Иванка Гъркова
0
Дева, Лъв... Хората от кои зодии ще имат успешен септември?
IStockphoto

Септември вече е тук. Близо седмица преди да дойде ретрограден Меркурий, е време за равносметка. И същевременно е добре да си сверим часовниците с новите прогнози на астролозите за това какво ни очаква.

Мнозина ще получат нови възможности за реализация през септември. И ще се опитат да следват плановете си, но само до 9-то число на месеца. След това дългият ретрограден ход на Меркурий ще ги разконцентрира и ще наруши комуникацията им с хората.
 
Ето за кои зодии септември ще бъде най-успешен:

Лъв
 
Слънцето попада във втори дом – на финансите и ценностите, на Лъвовете. Ето защо този месец ще е наситен с множество креативни идеи за представителите на въпросния знак. С помощта на енергията на Девата ще се справят с предизвикателствата и няма да имат грешни ходове. Очакват се и финансови постъпления, макар всичко да е на кантар заради ретроградния Меркурий.
 
Дева
 
Все пак в момента се намираме в сезона на Девите и няма как те да не са облагодетелствани. Те ще повишат самочувствието си и ще добият по-голяма от обичайната си увереност. В края на месеца се очаква да отбележат връх в своето кариерно развитие или да получат предложения за по-доходоносна работа.

Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации