Есен 2022 - лилав грим под различни форми

Ето какво ще бъде актуално
7 сеп 2022 23:12, Иванка Гъркова
10
Есен 2022 - лилав грим под различни форми
IStockphoto

Лилавото е универсален нюанс, който се предлага в много варианти, което го прави желан, когато става въпрос за изпробването на нови цветове върху очите, бузите и дори устните. От тъмни сливови тонове до нежен люляк, лилавият грим цъфти по лицата на знаменитостите в последно време, давайки ни вдъхновение за следващата ни визия.

Избирането на есенен грим понякога изглежда твърде трудно, тъй като се опитваме да съчетаем външния вид както с тоалетите, така и с времето навън. Докато обичаме кафявото по листата, гледаме да се обличаме малко по-цветно, запазвайки тона на лятото за по-дълго време. Именно това ни кара дълго време да се чудим пред огледалото, защото обикновената кафява или черна очна линия вече ни е омръзнала.
 
Тук идва на помощ лилавото, което въплъщава в себе си както лятното настроение, така и по-приглушения тон на есента. Подходящ както за цветни, така и за монохроматични тоалети, цветът е чудесен за следващия сезон, а примерите за неговото носене са десетки. Тук ви даваме само няколко начина, изпитани от известните личности, от които да се вдъхновите за следващата си визия.
 
Код лилаво за устните, очите и бузите
 
Бляскава очна линия
 
Обичаме Селена Гомес в драматична крилата очна линия. Тази красива визия улавя точното количество лилаво и блясък, заемайки място в нашия списък с визии, които трябва да опитате. Ключът тук е да се уверите, че цветът е достатъчно видим, за да се откроява.
 
За тази визия използвайте кремообразна очна линия в лилав тон, която ще остане на мястото си. Направете крилото толкова драматично, колкото искате. Допълнете го с любимия си блестящ пигмент или блестящи сенки за очи, малко моли в долната част на вътрешността на окото и завършете с любимата си спирала.
 
Меки лилави клепачи
 
Тези меки люлякови сенки за очи изглеждат зашеметяващо във визията на Ванеса Хъджинс и са перфектният пример за използване на цвета върху цялото око, като същевременно запазвате неща в минималистичен вариант.
 
Още за актуалния грим за есен 2022 четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
бушмен назиров преди 1 година
Жените в столовата открай време са така, в тъмна лила.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МЯУ !
6
1
 
3
 
! Отговори
Сини домати преди 1 година
В пернишки стил.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баба ми има снимки с такъв грим от абитуриентската вечер през 1967-*** година. Тогава са били добре сложени, каквото и да облечеш все си хубава. Сега са едни сърдити мастодонти и изджукени киффли с коси като на клошар до дирника.
4
1
 
1
 
! Отговори
Млада Върба преди 1 година
аз съм само цвят лилав, люляк съм, люляк съм...
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В тон със зимата. Ще полилавеят от студ и. Без грим ще са модерни.
2
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Призраци
1
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъпотии. Аз шта насиня без пари. Левачката обаче ще ти е по-синя предупреждавам.