Маникюр за новия сезон - какъв цвят да изберете?

Ето кои са най-актуални за есента
13 сеп 2022 21:42, Иванка Гъркова
4
Маникюр за новия сезон - какъв цвят да изберете?
IStockphoto

Маникюр за новия сезон– в какъв цвят трябва да бъде той? Може би повечето от вас ще се ориентират към кафяво, бежово или пък оранжево. И трите са тонове, които скоро ще виждаме навсякъде около нас. Но освен тях, има и други, които да отиват на визията ни за сезона.

Ако се чудите какъв да бъде вашият есенен маникюр, е добре да знаете, че цветове като черно, бордо или тъмносиньо, ще властват в следващите месеци. Може да се каже, че те никога няма да излязат от мода. Но кои са по-актуалните от тях?
 
Според маникюриста Дебора Лимпан, тази есен може да добавите малко блясък по ноктите – чрез златен брокат. Или пък да ги направите по-лъскави, ползвайки някой цвят, напомнящ за любимото ви червено вино или оттенъци на сливата, които са актуални не само за маникюр, но и за грим.
 
Може да се каже, че една от тенденциите за предстоящия сезон са така наречените бляскави рокерски нокти. „Клубни, грабващи вниманието вибрации ще бъдат навсякъде тази есен“, посочва още Лимпан, говорейки за лакирането в по-тъмни тонове. Тя изтъква, че пайети и кристали могат да бъдат страхотно допълнение към тях.
 
Предлагаме ви няколко актуални цвята за есенен маникюр, които да изпробвате:
 
1. Лилаво като това на синята слива 
 
 
Този цвят е най-подходящ за официални поводи. Но и доста смел за ежедневието. Ако сте от онези, които обичат да експериментират, можете да го съчетаете с подходящи дрехи, аксесоари и най-вече с грима.
 
Все пак, поддръжката на маникюр с този цвят е истинско предизвикателство. За да трае по-дълго, задължително поставете отгоре топ лак или продукт, който да увеличи устойчивостта и да предотврати падане на лака при дейности като миене на чинии и други.
 
Освен по-тъмните лилави лакове, може да си купите и такъв със ситен брокат, за вашата по-блестяща визия.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Илика преди 1 година
Вече всички са *** и използват гугъл преводач, вместо да влагат свой стил на писане. Нивото навсякъде е РОМСКО, включително и тук
3
0
 
1
 
! Отговори
Maria преди 1 година
До Нет Рубля, Нет ГазьОле мале, пропагандата действа без отказно. Налапалите сте яко въдицата :D
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Маникюрът за новия сезон ще е със старите лакове, защото като си платиш сметките за ток и газ, няма да ти останат пари за лак.
1
3
 
5
 
! Отговори
Нет Рубля, Нет Газь преди 1 година
за кой Сезон?! за Сезона на Студа, без Топла вода, без Душ, без Отопление, без Ток, най-вероятно и без храна, защото инфлацията ще набъбне още и няма да може да си я позволите, дори и да се продава, ама като и петрола спре - едва ли, щото няма да има как да се транспортира! най-добре режете ноктите къси, че ще е най-хигиенично!!

Спонсорирани публикации