Грим за есента: кой нестандартен нюанс червило да добавите?

Той придава готик шик
19 сеп 2022 22:49, Иванка Гъркова
2
Грим за есента: кой нестандартен нюанс червило да добавите?
Снимка: iStock

Търсите ли идеи за есенен грим? След тенденцията за лилавото под различни форми, дойде ред да изпратим червеното по устните. Според някои експерти, ако им придадем готик излъчване, ще бъдем по-актуални този сезон.

Да, червеното червило си е класика, но има и други начини, чрез които да бъдете по-забележителни. Например по-лилави или винени тонове, приличащи много на цвета на различните видове сливи.

Може да се каже, че едно по-смело бордо и наситенолилаво, точно като вкусната синя слива, са номер едно за есенен грим. И вие задължително трябва да ги изпробвате. Те ще отиват на новите ви пуловери, шлифери и панталони, комбинирани с боти или кубинки.

Според Моли Томпсън-Тубриди, все повече се увеличава търсенето с хаштага #blackhoney. Така нареченият черен мед е нещо различно за устните. „Нюансът има различен ефект върху всеки тон на кожата, създавайки уникален външен вид“, разкрива тя. Заедно с него, различните нюанси на сливата, са другото нещо, което е доста популярно при червилата в САЩ за момента.

Как да имате по-нестандартен нюанс червило тази есен?

Разбира се, има много червила с цвят на слива, които да си купите. Но друг вариант е да смесите две стари или да ползвате гланц или блясък за устни в комбинация с по-смелия и оригинален тон, придаващ готически шик. Каквото и да изберете – няма да сбъркате! Все пак с промяната във времето е добре да се ориентираме към така наречените хладни тонове червила.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: червило
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такова се едно си пила мастило!

Спонсорирани публикации