Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Астрологична прогноза за периода 17 – 23 октомври
17 окт 2022 20:15, Иванка Гъркова
1
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Представяме Ви седмичен хороскоп за периода 17 – 23 октомври. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен
 
Единственото условие за успешно реализиране на замислите ви е ежедневно да си правите предварително точен график, към който стриктно да се придържате. Убедителните ви действия ще впечатлят хората, които биха имали желание да ви попречат и те ще се въздържат от провокативни действия спрямо вас. Това от своя страна ще улесни напредъка ви. Почти през целия период ще сте в благоприятната позиция да въздействате върху ситуацията и да се възползвате от нея.
 
Телец
 
Ще осъществите онези свои идеи, върху които работите от доста време и сте обмислили подробно. Завършването им ще ви осигури популярност, стабилизиране на позициите и одобрение на всички нива. Самостоятелната работа ще е по-ефективна от екипната, а ако направеното от вас трябва да се използва в последващ етап от други участници, ще създадете и контакти с нови делови партньори. В края на периода не е изключено да получите спонсорство, финансиране или възнаграждение за работа, довършена в предишен период.
 
Близнаци
 
Предстоят интересни преживявания, които ще запомните задълго. Бъдете предпазливи, не се поддавайте на изкушението да участвате в авантюри и рискови мероприятия, които биха навредили на имиджа и доброто ви име. Приемайте интригуващите предложения с умерен ентусиазъм, не е изключено умишлено да ви въвлекат в интрига. Помислете дали не е възможно да внесете някои подобрения и удобства в ежедневието си за сметка на отказ от вещи, предмети или отношения, които вече са изгубили значението си.
 
Рак
 
Част от преживяванията ще са сложни и трудни за възприемане от чисто емоционална гледна точка. Предстоят промени, които от доста време подсъзнателно усещате, че трябва да се случат, но към момента не сте успели да определите факторите, които ще ги предизвикат. Още в първите няколко дни от седмицата ще си дадете ясна сметка за връзката между причина и следствие. Сериозните затруднения ще са свързани предимно с личните ви отношения и ще се отразят на настроението ви. Отстоявайте позициите, интересите и личните си свободи, сочи новият хороскоп за зодията.

Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Да пускам ли тото за джакпота :)))