Баба Ванга: Няма как да надхитрим съдбата

Гадателката казвала, че всеки се сблъсква с трудности и трябва да бъде смирен
Обновена: 21 окт 2022 13:40 | 19 окт 2022 23:00, Екип на Tialoto.bg
15
Баба Ванга: Няма как да надхитрим съдбата
БГНЕС

„Няма хитрец, дори и най-големият, който да е надхитрил съдбата си“. Това е казала баба Ванга, говорейки за човешките взаимоотношения. Макар и сляпа, пророчицата притежавала дарбата да открива кой отива с лоши мисли при нея. И веднага го отпращала от Рупите. Днес, години след нейната смърт, мнозина си спомнят за думите ѝ, изречени по повод това каква е мисията ни на Земята, как да се държим с околните и управляваме парите, които никога не идват наготово.

Давайки пример с хитреците, които всеки от нас е срещал поне веднъж в живота си, тя обяснявала, че човек каквито и номера да прави на другия, в един момент ще спре, защото това му е писано от Бога. После другият, на който е навредил няма право да бъде снизходителен с него. В тази връзка гадателката винаги повтаряла на тези, които я посещават, да искат малко, за да могат да платят цената.
 
Коя е Вангелия Пандева Гущерова?
 
Тя е родена през 1911 година в Струмица. Нейното цяло име е Вангелия, но всички я познават с прозвището ѝ на пророчица – баба Ванга. През 1932 г. тя попада в буря, вследствие на която я намират с пълни очи с пясък. Така загубва своето зрение. Години по-късно изследователи смятат, че именно на въпросния инцидент се дължи нейната дарба да предсказва различни събития.
 
През 1941 г. Ванга признава, че притежава ясновидски умения – нещо, на което не се гледа добре по онова време. Тя разкрива на много хора какво ще им се случи в бъдеще и познава. Започва да насочва много от своите посетители за техните здравословни проблеми и им дава ефективен лек с билки и в един момент пред дома ѝ се извиват опашки от чакащи, за да се възползват от нейната дарба. За нея научават дори и в чужбина.
 
Кои са най-запомнящите се цитати за живота от баба Ванга?
 
Гадателката казвала, че тези от обществото, които са нервни, просто се страхуват „от това онова“. По думите ѝ, не са те болни, а техният акъл. „Нека се прегледат, на невролог да отидат, на бани и да му пуснат края. Със страх не се живее“, обяснявала тя, давайки определение за един от бичовете на съвременното общество – стресът.
 
Що се отнася до перипетиите, с които се сблъскваме по пътя към успеха, тя казвала така:
 
„За всеки човек идват периоди на трудности – дори и за най-богатите, и за най-силните, затова човек трябва да бъде смирен, за да ги преодолее“.
 
„Във всеки човек има добро и зло. Така е устроен човекът. За мене щастието се корени в търпението на човека“.


Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Много знаещ преди 1 година
Човек в който са се вселили някакви демони, така е защото други хора са му повлияли чрез секретен метод, за да бъде той такъв ! Трябва оправия към добро и щастие !
10
0
 
0
 
! Отговори
Божество с разум преди 1 година
Ванга е казала много неща, но онзи пророк , който е казал че човечеството ако не поумнее, значи ще се появи нещо друго, което ще докара света до 3 световна война, която ще се води с военна техника !?Защо той е казал такова нещо ?
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човек просто иска да е обичан така както той е обичал, каква хитрост има в това, или просто хитрия е котката не мишката, и просто някой и придава качества, които няма.
8
0
 
10
 
! Отговори
Роза преди 1 година
Ванга е казала много мъдри неща,но често и приписват думи,които не е сигурно,че ги е казвала.Често злоупотребяват с името и с користни цели.Нека я оставим да спи спокойно вечния си сън и да не тревожим душата и!
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С последното не мога да се съглася съвсем....има хора, които са устроени да са само добри и такива, които са олицетворение на дявола - знам го от личен опит. Добрите са вече рядкост, но ги има и тези хора просто не са пригодени да съществуват в едно антихуманно и алчно общество като днешното.
6
1
 
13
 
! Отговори
Човек с чувства преди 1 година
Ванга е казала, че ще има рай!Щом като е казала, че ще има рай , значи АБСОЛЮТНО ВСЯКАКВИ УМИШЛЕНИ проблеми трябва да не се създават !
5
8
 
2
 
! Отговори
Вълка е в храма преди 1 година
Вълка във храма Е
4
4
 
16
 
! Отговори
Местен човек преди 1 година
Сега там строят три хотела и ще изчезне водата в Рупите-Ванга е предупредила за това ама не чува никой..алчни роднини и общинари..
3
12
 
16
 
! Отговори
Дядо Ванго преди 1 година
Путин ке виси като Садам.
2
23
 
17
 
! Отговори
Ванга преди 1 година
Ке излезем и от ес и от нато!
1
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ковид фашистите не можаха да ни надхитрят. Само че, ние не бяхме смирени. 50% са верни думите на Ванга.