Стилни и елегантни - кои тоалети са подходящи за есента?

Ето няколко предложения, които да изпробвате
3
Стилни и елегантни - кои тоалети са подходящи за есента?
IStockphoto

Всички сме го преживявали – алармата звъни за поредния работен ден, но решаваме да се обърнем на другата страна и да си поспим само още няколко минути. Така отлагате алармата още няколко пъти, докато не стане твърде късно и вече сте се успали. Това означава, че ви остава съвсем малко време за сутрешния тоалет, което създава допълнително напрежение и може да провали целия ден.

 
Хубавата новина е, че има няколко начина, с които да си спестите тези нерви още рано сутрин. Може да намалите времето за подготовка, когато имате подръка няколко лесни тоалета за офиса, съставени от удобни, елегантни и стилни дрехи. Тези визии имат само три основни елемента, така че от вас се изисква само да ги намерите в гардероба и да ги изнесете на преден план. Допълнени с правилните аксесоари, тези тоалети не само са красиви и бързи, но и са напълно подходящи за офис средата.
 
Ето няколко бързи тоалета, когато сте се успали за работа: 
 
1. Поло, пола и високи ботуши
 
Това е най-добрата визия за една стилна дама през есента и зимата. Наистина никога не може да сгрешите с избора на пола, а времето през последните дни ни позволява да се насладим на късите кройки още малко. Ако се чувствате комфортно с минипола, тогава това е вашето решение за жегите през деня. Но ако офис средата не позволява или искате нещо по-дълго, заложете на миди дължина.
 
Пуловерът и високите до коляното ботуши са задължителни през есента и зимата. Горната дреха ще ви осигури топлината и комфорта в студените сутрини и вечери, като в същото време не е толкова дебела, напълно подходяща за високите температури през деня. Ботушите добавят още повече елегантност към визията, а за по-студените месеци може да сложите и чорапогащник.
 


 
2. Тениска, дънки и блейзър
 
Назовете по-класически офис стил от това. Ще почакаме.
 
Това е офис облекло, което устоява на времето и ще продължава да властва още дълги години. На практика е задължителната униформа на бизнес дамите и има основателна причина – едновременно е удобна и елегантна. Разнообразете визията с изящно шарено сако и никой няма да има представа, че сте станали от леглото 15 минути преди да тръгнете.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тая е бая скъсана... къде ги намирате тия парцалеси
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Снимката НЕ съотвества на заглавието. Момичето е симпатично, но в никакъв случай облеклото не може да се нарече елегантно.

Спонсорирани публикации