Есенна мода - пъстри костюми с панталон

Домапиновият тренд в облеклото още е актуален
14 ное 2022 20:37, Иванка Гъркова
2
Есенна мода - пъстри костюми с панталон
IStockphoto

Костюми с панталон са онова модно решение, с което да разнообразите стила си тази есен. Макар никога да не остаряват, тези в сиво и черно сякаш ни омръзнаха. Особено след социалната изолация по време на пандемията. Тогава ежедневните дрехи бяха в тези цветове.

 
Следвайки тенденцията от лято 2022 Brabiecore, освен на розовото, типично за куклата Барби, започнахме да залагаме и на други ярки цветове. Например оранжево, зелено, синьо и лилаво. И ето че това важи и за есента, когато под палтото може да заложим на нещо, което ще ни повдигне настроението и ще прикове всички погледи. Например костюми с панталон.
 
Независимо дали един костюм е съчетан с обикновена бяла тениска или пък блузка с дълъг ръкав, или пък риза, може да промени коренно нашето излъчване. Все пак той е коренно различен от суитшъртите, анцузите и джогинг комплектите, които ползвахме твърде дълго време заради коронавируса.
 
Цветни костюми с панталон – перфектната есенна тенденция
 
Ако искате да си купите нещо ново за по-специален повод – независимо дали е конференция, коктейл или пък рожден ден на близък човек, няма да сгрешите, ако си купите панталон и сако в по-ярък цвят. Тях можете да носите и поотделно, комбинирайки ги с други актуални парчета.
 


 
Дамските костюми с панталон невинаги са били на почит при жените. Въобще, те стават по-социално приемливи през 20-те години на миналия век. Интересен е и фактът, че жени с панталони не се снимат за списание Vogue до 1933 г.
 
Днес костюмите от две части заемат важно място в много колекции за сезона. И това ще продължи поне до края на зимата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Силна, независима и приличаща вниманието феме лесбийка!
1
0
 
4
 
! Отговори
Променен преди 1 година
За какво му е на съветския човек есенна мода?

Спонсорирани публикации