След гонката спипаха мигрантите край Драгоман, полякиня ги возила

На място полицията установила 10 нелегални
Обновена: 23 ное 2022 09:17 | 23 ное 2022 09:17, Камелия Цветанова
69
След гонката спипаха мигрантите край Драгоман, полякиня ги возила
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След полицейско преследване, край Драгоман е заловена група мигранти, с тях е и полска гражданка, съобщиха от МВР.

Още по темата


Около 7 часа тази сутрин полски автомобил не се подчинил на полицейско разпореждане за спиране на магистрала "Тракия" при тунел "Траянови врата. Започнало преследване и близо до Драгоман колата е спряна.

На място полицията установила 10 мигранти и полска гражданка.

В няколко групи във Фейсбук бяха публикувани и видеоклипове на засилени проверки на входа на София. Някои от шофьорите пишат, че движението е спирано за кратко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: Драгоманполициягонка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
2
 
! Отговори
никои преди 1 година
не желае да ти е полезен скапана вьзрастна фа6истка
53
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
развалиха на полякинята генг-бенг партито
52
0
 
5
 
! Отговори
афродита преди 1 година
Вместо-извори-----да се чете-язовири
51
1
 
6
 
! Отговори
афродита преди 1 година
По времето на бай Тошо около границите се създаваха хиляди извори,за да може при екстрени ситуации да се изпускат водите,и никой не е смеел дори да си помисли за преминаването им.А днес тия бегълци ни се изсмиват в лицето и ни обявяват,че за целта им е била необходима само една обикновена ножица за да преминат в неразградения ни двор!Май е време да се прилагат старите инструкции!!!!!
50
0
 
7
 
! Отговори
Антифашист преди 1 година
Оставете мигрантите да си преминават към западна европа!!! Никакъв шенген!!!!!
49
0
 
4
 
! Отговори
До За два дни! преди 1 година
Щото преди рашков полицията е била на суперниво. Това, че почнаха да снасят инфо по медиите едва след като загинаха няколко полицая, не значи, че преди не е било същото.
48
0
 
9
 
! Отговори
ПЕШЕВ преди 1 година
А ве радеФ , тая държава заприлича на срутище , какво става ?
47
1
 
9
 
! Отговори
За два дни! преди 1 година
Само за два дни - гонка с мигранти в София с тежко пострадал полицай, гонка с мигранти в Бургас с няколко размазани коли, гонка с мигранти край Тополовград, гонка с мигранти край Драгоман!!! Всичко благодарение на назначенията на Рашков и покровителството на каналите на мутрите зад него!
46
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гонихте ги през половин България за да ги спрете километър преди границата и да се превърнат в чужда грижа !!!......Или стреляйте на месо за да не мръднат и 5 м или не имитирайте работа, защото този подход даде само жертви от страна на органите ни
45
0
 
11
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
До Стоил Царево Защото не са никакви бежанци, а имигранти и престъпници. Тези от арабските страни дори са и терористи понякога. Освен това, кой ще разреши на жените от там да се преселят в друга държава. Ами ако им избягат? Всичко това се знаеше от самото начало, но е въпрос на пари.
44
1
 
5
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
До Истина Защото на някои хора не им е изгодно. Това е част от мафията. Мафията е добре смазана машина за безбожни пари. Плаща всеки знае на кого и къде колосални суми. Не ги закачат. Елементарна причинно - следствена връзка. Лошото е, че пак и пак избираме мафията да ни управлява, а очакваме нещо различно. Как да стане това?
43
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сомалия е по-добре от това блато.
42
0
 
7
 
! Отговори
Истина преди 1 година
Добре де, лесно е, който кара емигранти 5 години затвор по-бързата процедура без право на обжалване. Може и алтернатива, за всеки емигрант в превозното средство по 2 години затвор пак по бързата процедура, така ще си знаят автоматично колко години ще са в затвора ако ги хванат!Тираджиите ако се съмняват че някой се е качил, обаждат се на полицията и си уговарят место за проверка и това ще е причината да отърват затвор
41
0
 
7
 
! Отговори
Няма такЪв народ! преди 1 година
Няма такАва държава!
40
0
 
16
 
! Отговори
дедо преди 1 година
Държавата свърши вече другари. Не разбрахте ли?
39
1
 
26
 
! Отговори
Разграден двор преди 1 година
Преди време, на сръбската граница, един опасен мигрант, бивш финансов министър, с крадена кола, като се опита да премине, МВР какво направи? Нищо! Ами могат направо да го закриват вече.
38
0
 
15
 
! Отговори
Хемус преди 1 година
Във Варна има полски квартал!Намира се до Владиславово!Автомобилите са с полска регистрация,шоферите в тях ***,обаче булките са руси полякини!Интересно явление!А половината 'Максуда' работи комунални услуги или продава дрехи на полско-немската граница!Та полякинята има два варианта,да е класиеска или натурализирана
37
0
 
15
 
! Отговори
Турчин преди 1 година
Става следното. Ердо прибра много араби като помисли, че ще коекзистват с турците без проблем. Акъла му замаян от имам-хатибското училище. Оказа се, че не се харесват и турците като националисти започнаха да ги гонят. Настроенията се засилват и от инфлацията и кризата. Тези милиони нямат път назад. Къщите им са разрушени, продадени и т.н. Пътят е на запад. А това, че ние не сме готови си е наш проблем. Да сме си стегнали оградата. Натискът ще се увеличава. Турците ще ги разтоварват на Капъкуле.
36
0
 
20
 
! Отговори
зяпнал преди 1 година
Ти да видиш! Едно време полякините заработваха с други техники, предимно без ръце.Сега се ъпгрейднали до каналджии!
35
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голяма пара пада от тази работа и явно всичко е било лесно докато не затегнаха контрола и картинката не се изясни, същото като със дрогата, почнаха проверки и изведнъж масово дрогирани зад волана, а какво правиха цяла година?