Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Вижте астрологичната прогноза за периода 12 – 18 декември
12 дек 2022 22:20, Иванка Гъркова
3
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 12 – 18 декември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен
 
В случай, че не е спешно и належащо да пътувате, независимо от разстоянието, е по-добре да го отложите. При необходимост от взимане на важни решения е препоръчително да комбинирате фактите от логиката с подсказките на интуицията. Това ще ви създаде достатъчна сигурност в самите себе си. Някои стари грешки ще окажат влияние върху изпълнението на текущите ви задачи. Не прекалявайте с развлеченията. За предпочитане е да не приемате покани за участие в големи и шумни компании. За сметка на това, реагирайте незабавно на предложенията за творчески изяви. Проявете разбиране във взаимоотношенията си с по-възрастни близки и роднини.
 
Телец
 
Енергетиката ви е стабилна и ще успеете да се справите с поредица сложни задачи. С изключителна лекота ще се справите при работа с непозната техника и технологии. При разучаването им спазвайте стриктно правилата за безопасност. Ще получите известие, което чакате отдавна и което ще се отрази на изпълнението на перспективните ви намерения. Подредете програмата си така, че да ви остане време за коледната украса у дома. Следвайте вдъхновението си и разкрасявайки интериора се освободете от годни вещи, които вече не ползвате. За някой друг те ще са полезни, сочи новият ви хороскоп.

Близнаци
 
През първите няколко дни от седмицата работата ви ще е свързана предимно с попълване и обработка на документи. Ако сте свикнали, едва ли ще имате някакви проблеми, освен отегчението, но ако ви е за първи път, бъдете прецизни. Грешки, които ви изглеждат незначителни, всъщност може да се окажат сериозен „препъни-камък“ за довършване на сложните задачи. В случай, че се налага, потърсете и помощ от по-квалифицирани специалисти. С малко изобретателност ще успеете да ускорите работните си процеси. Доста често ще ви канят за участие в различни масови сбирки. Подхождайте избирателно, не всички компании ще отговарят на предпочитанията ви.
 
 
Рак
 
Твърде често ще сте в центъра на вниманието, независимо дали го искате или не. Ще е приятно, но не и безопасно. Ситуацията е двусмислена, пише Петя Гоергиева за вашия хороскоп. Може да спечелите привърженици, но може и да си създадете врагове. Не давайте съвети и не споделяйте мнението си, ако не ви питат. Проявете предпазливост при директни контакти с непознати, опасността от зараза никак не е за пренебрегване. Ще успеете да си създадете правилна концепция за изпълнението на по-голямата част от замислите си. Първоначално може да ви се стори трудно и изтощително, но е желателно да не се отказвате. Обстановката ще е леко неопределена и в процеса на работа част от условията ще претърпят промяна, която със сигурност ще улесни процеса на реализация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Средностатистически преди 1 година
Чака ме плащането на сметките и това няма нищо общо със зодията ми.

Спонсорирани публикации