Телец, Скорпион... Жените от кои зодии ще забременят през 2023-а?

Една интересна астрологична прогноза за новата година
16 дек 2022 17:45, Теодора Драгоева
17
Телец, Скорпион... Жените от кои зодии ще забременят през 2023-а?
IStockphoto

Новата година наближава бързо и всички се чудим какво ли ще ни донесе тя. Последното десетилетие беше изпълнено с изненади, повечето от които бяха предсказани от астрологията. Ако възнамерявате да създавате семейство, искате да надникнете в неизвестното и да разберете какво ви предстои, може да се обърнете към звездите. А ако се чудите дали през 2023 година ще можете да заченете, това е статия точно за вас.

А ето и кои зодиакални знаци имат най-голям шанс за бременност през идната година:
 
Петият дом в наталната карта е най-тясно свързан с бременността. Четвъртият дом е този на дома, шестият дом – на здравето, а осмият – на интимността и те също трябва да бъдат разгледани. Когато анализирате наталната си карта спрямо движението на планетите в текущото време (известно като транзити), можете да забележите фактори, които могат да повлияят на плодовитостта и разширяването на семейството.
 
Дори вашият знак да не е посочен по-долу, това не означава, че няма да забременеете! Имате силата да реализирате целите си: свободната воля и астрологията работят ръка за ръка. А и астрологията никога не може да замести съветите на лекаря!

Телец
 
Прегърнете оптимизма през 2023 година и ще сбъднете мечтата си за бебе! Планетата, свързвана с внезапните промени Уран и планетата на изобилието – Юпитер ще „танцуват“ с вашето Слънце тази година и ще ви помогнат да се измъкнете от любимата си рутина, носейки ви големи изненади по пътя си. Тези силни енергии ще потекат право във вашия пети дом на сътворението, с вашия планетарен управител, прекрасната Венера, която ще зарежда и този дом. Ще трябва да сте отворени за дългосрочна промяна тази година, благодарение на Плутон, който минава през вашия 10-и дом на обществена репутация и амбиция. Този период може да се окаже труден в работата и кариерата ви, но пък ако целта ви е да имате бебе, това може да е чудесен момент да позволите промяната да навлезе в живота ви. Поемете това ново предизвикателство!
 
 
Скорпион
 
Водните знаци като Скорпионите се считат за най-естествено плодовити в зодиака и това се оказва особено вярно за страстния Скорпион, поне през 2023 г. Очаква се Юпитер да донесе късмет и растеж в петия дом на Скорпионите – домът на сътворението. Интимните отношения на хората от този знак, независимо дали са традиционни или не, могат да ги накарат да бъдат „в очакване на нещо ново“. Междувременно безкористният Нептун минава през техния пети дом, изпълвайки ги с по-грижовни и родителски качества. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации