Коледа идва - време е за нов маникюр

Ето няколко идеи, които да изпробвате
19 дек 2022 19:22, Дарена Найденова
3
Коледа идва - време е за нов маникюр
IStockphoto

Остава съвсем малко време до най-хубавия празник в годината. Коледа чука на вратата и ни подканя да бъдем малко по-експедитивни в опаковането на подаръци, украсяването на елхата и приготвянето на вкусни и красиви коледни сладки. С всичко това обаче трябва да помислим и за външния си вид.

 
Тоалетите за празника са едно от нещата, които лесно избираме, но маникюрът вече е съвсем друга история. Всяка година имаме милиони предложения, които, вместо да ни улесняват, ни затрудняват все повече. Не знаем какво да направим – да заложим на класиката или да изпробваме нещо ново. Да се опитаме сами да си създадем дизайн или да се доверим на професионалист?
 
Ако искате да се превъплътите в маникюрист, ние имаме няколко предложения за вас. Коледните маникюри са едно от най-забавните действия през празничния сезон, създавайки още повече позитивно настроение. Хубавото на тези дизайни е, че можете да си ги направите съвсем сами в уюта на дома.

Коледен маникюр – ето няколко дизайна, които да направите у дома: 
 
1. Сребърен френски
 
Нека започнем с нещо класическо и лесно. Френският маникюр винаги е на мода, а добавянето на сребърни детайли го превръща в напълно подходящ както за Коледа, така и за Нова година.
 
За да го създадете, трябва да започнете с прозрачен основен лак. След това можете да направите своя френски маникюр с искрящ сребрист лак за нокти. Може да използвате самозалепваща се лента, с която да отделите върха от останалия нокът, за да не изцапате основата. Ако вярвате в стабилността на ръката си, можете да лакирате върха без помощни средства.
 
 
2. Пастелни снежинки
 
За сладък празничен външен вид, опитайте този пастелен маникюр със снежинки. Започнете със слой полупрозрачен или бял лак и го оставете да изсъхне. Изберете три непрозрачни пастелни лака и един бял, които ще използвате за вашите снежинки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации