Нова мода - татус вместо червило

Ето повече за теденцията в грима
19 дек 2022 18:08, Дарена Найденова
10
Нова мода - татус вместо червило
IStockphoto

Да се събудим и да се харесаме, когато се видим в огледалото, е мечта, която много малко от нас достигат.

 
Ако не се налага да мислим за гримирането си сутрин, това би ни спестило много време и нерви, но въпреки това всеки ден преди работа прекарваме минути, дори час, в грижа за кожата и красотата. Изтощени сме, понякога го правим с полузатворени очи и си мислим как можем да прекараме повече време в леглото и отново да изглеждаме така, сякаш току-що сме се гримирали.
 
И именно това е причината перманентният грим да съществува. Това са основно временни татуировки, които издържат няколко години и хората често ги правят на веждите, клепачите и на устните. В момента ще говорим за последното.
 
Зачервяването на устните включва татуиране на боя върху устните, за да им се придаде постоянен оттенък. Или поне такъв, който да издържи докато татуировката избледнее. Някои се подлагат на процедурата, за да откроят устните и да създадат фино увеличение на обема им.
 
Какво е зачервяване на устните?
 
Зачервяването на устните е полупостоянно козметично подобрение, което често се нарича козметично татуиране, което поставя пигмент/нюанс по ваш избор в устните с помощта на малки игли. Може да се използва за създаване на всичко – от фин нюанс до цвят с пълно покритие.
 
След края на процедурата, резултатите от нея ще траят между две и пет години в зависимост от това колко добре се грижите за устните и колко бързо тялото ви ще преработи мастилото. Към татуираните устни трябва да се отнасяте както към всяка друга обикновена татуировка – да поддържате хидратацията ѝ с много овлажнител, за да сте сигурни, че кожата няма да изсъхне и да оставите цвета да се утаи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари