Звездни изневери - кои бяха най-скандалните през 2022 г.?

Адам Лавин отиде твърде далеч с флиртовете
3
Звездни изневери - кои бяха най-скандалните през 2022 г.?
IStockphoto

Нека хвърлим поглед назад към скандалите с изневери на знаменитости, които разтърсиха Холивуд през 2022 г. Започваме с последният подобен скандал, в който беше намесен бившия съпруг на Сандра Бълок – Джеси Джеймс. Само припомняме, че самата Сандра се разведе с бившия мотокрос състезател заради това, че той не успя да й остане верен. Според злите езици Джеси винаги си е падал по пищни, татуирани красавици – нищо общо с приличната визия на носителката на "Оскар".

 
Джеси Джеймс – серийния кръшкач не изневери на природата си
 
На 30 ноември петата съпруга на Джеси, бившата актриса от филми за възрастни Бони Ротън, разкри в профила си в Instagram, че е докато е бременна с първото им дете, е хванала съпруга си в изневяра. „Джеси е зает да се опитва да спи с други жени, докато аз съм бременна. Толкова съм наранена от всичко, което ми причини. Не му пука за никого, освен за себе си. Той наистина е отвратително човешко същество", написа тя.
 
Няколко дни по-късно Бони добави: „Всеки може да ми се смее, да ми се подиграва, каквото иска. Нищо няма да ме накара да се почувствам по-зле от това как наистина се чувствам в момента.“
 
Тя също така написа, че не иска да вижда Джеси, че не иска да има нищо общо с него повече. Джеймс, от своя страна, публично отрече да е изневерявал на жена си и дори й се извини в Instagram, като написа: „Съжалявам, че се скарахме и че те обидих.“
 
Само един ден след като подаде молба за развод, само пет месеца след сватбата, Бони изтегли документите и се върна „у дома“ при Джеси. На 5 декември тя написа в социалната медия следното: „Обичам Джеси толкова много и бях много наранена от това, което видях, когато прегледах телефона му. Но искам да работя по брака си, в който вярвам“.
 
Ден по-късно обаче тя промени решението си и отново подаде молба за развод. Освен брака на Джеси със Сандра Бълок и други две негови връзки приключиха след като той беше „хванат в крачка“- брака му с Алексис ДеДжориа и годежа му с Кат Вон Ди.

Адам Лавин отиде твърде далеч с флиртовете
 
На 20 септември интернет пламна, след като моделът Съмнър Стро публикува видео в TikTok, в което заяви, че тя и Адам Лавин са имали любовна връзка. 
 
Красавицата публукува и скрийншотове на телефоните си разговори с вокала на Maroon 5 като доказателство. Адам отрече аферата, но все пак призна, че е имало флирт от негова страна. Той написа в изявлението си в Instagram следното: 
 
„Използвах лоша преценка в това, че си позволих да разговарям с друга жена, освен с жена ми, по такъв флиртуващ начин. Не съм имал афера и въпреки това прекрачих границата по време на потиснат период от живота ми“. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации