Пухена жилетка - с какво да я съчетаете този сезон?

Ето няколко комбинации, коит да изпробвате
18 яну 2023 21:20, Дарена Найденова
1
Пухена жилетка - с какво да я съчетаете този сезон?
IStockphoto

Преди да кажем, че пухените жилетки отново са на мода, може би трябва да си зададем златния въпрос – излизали ли са някога от мода?

Независимо от всичко, всеки студен сезон ще видите пухени жилетки, подредени по рафтовете в магазина. Най-вероятно имате една, която вече виси в гардероба ви и само чака да бъде използвана. За ваш късмет, ние знаем точно как да включите дрехата в стила си тази зима.
 
Пухената жилетка не трябва да е строго определена за зимни дейности на открито – въпреки че осигурява необходимата топлина и удобство, когато трябва да отидете до магазина и навън все още не е толкова студено за палто или яке. Също така е прекрасен избор за моментите, в които колата е доста студена, но не може да карате с по-обемни якета, така че трябва да намерите вариант, който ви освобождава ръцете, но топли гърба.
 
Ако начинът на носене на пухена жилетка ви изглежда доста сложен за измисляне, ние имаме няколко лесни предложения за вас. Вероятно повечето дрехи от комбинациите вече ги притежавате, така че е необходимо само да се разровите в гардероба си.
 
Пухена жилетка – няколко начина да я носите тази зима:
 
1. С пуловер и панталони с широки крачоли
 
Тази комбинация ще гарантира, че дори една обикновена пухена жилетка може да изглежда стилно и шикозно. Заложете на малко по-голям номер от обикновено, за да пасне идеално на панталоните с широки крачоли, които се съчетават чудесно с пуловер или поло.
 
2. С блуза в същия цвят
 
Едноцветното облекло никога не е лоша идея, особено когато нямате време да мислите как да комбинирате различните нюанси в гардероба си. Ако сте поканени в последния момент на кафе с приятелка и времето навън вече е достатъчно топло, просто облечете блуза с дълъг ръкав и жилетка в един и същи цвят и сте готови.

Зимна мода – 6 лесни тоалета за студеното време

Дънките на 2023 – какви модели да носите

3. С клин и кубинки
 
Едно от най-добрите качества на пухените жилетки е тяхната гъвкавост. За приключения на открито изберете обикновен клин или спортен панталон, който да комбинирате с любимите си кубинки или обувки с по-висока и плътна подметка. За да ви е удобно през целия ден, визията може да бъде завършена с пухена жилетка, която ще осигури топлина и свобода на ръцете.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако сте дибиле като Киро Брейка най ще ви тоича върху съветска ватенка от октомврийската революция.

Спонсорирани публикации