Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Вижте прогнозата на Петя Георгиева за периода 23 – 29 януари
23 яну 2023 17:52, Иванка Гъркова
1
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 23 – 29 януари. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен
 
Подхождайте прагматично към задачите си. Обобщете финансовите и материални резултати от работата, свършена до момента. Използвайте част от свободното време за усвояване на нови знания и подобряване на опита, за да повишите ефективността си. Плодовете от труда и положените усилия би трябвало да ви зарадват. Обмисляйте поведението си, не е без значение какво впечатление ще направите на околните.
 
Телец
 
Приемете затрудненията, които се налага да преодолеете като вид проверка на знанията, уменията и устойчивостта ви. Не прекалявайте с разходите за луксозни предмети, които купувате, само за да привлечете вниманието и да демонстрирате стандарт. Въздържайте се от дългосрочни инвестиции. Постиженията ви в голяма степен ще зависят от личния ви подход, умение да общувате и да представяте убедително замислите си.
 
Близнаци
 
Направете кратък преглед на дейностите и взаимоотношенията си. Освободете се от онези от тях, които ви дърпат назад. Действайте старателно, последователно и с идеята да получите колкото е възможно по-висока оценка за усилията си. Не е изключено да се наложи да направите допълнителни разходи или да претърпите някакви загуби, но ситуацията е временна. Съвсем скоро ще ги компенсирате и ще наваксате пропуските.

Годишен хороскоп 2023 – какво да очаквате?

Четири зодии от китайския хороскоп, които ще имат голям късмет през 2023 г.

Поглед към 2023: Какви цели да си поставите според зодията си

Рак
 
Формулирайте ясно идеите си и ги съпоставете с ресурсите, с които разполагате. Помислете внимателно как и кога най-рано можете да започнете реализацията им. Концентрирате ли се максимално върху целите, които си поставяте, ще получите първите резултати още през пролетните месеци. Ще можете да ориентирате усилията си към по-големи и широкомащабни проекти. Бъдете сигурни в себе си и във въздействието, което оказвате.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации