Пластични хирурзи: Мадона с фейслифт, ботокс и ринопластика

Разкриха на какви процедури се дължи новото лице на поп иконата
10 фев 2023 13:58, Иванка Гъркова
47
Пластични хирурзи: Мадона с фейслифт, ботокс и ринопластика
Getty

Неузнаваема! Това е точната дума, с която може да определим последната поява на Мадона на официално събитие. След като тя се качи на сцената на „Грами“ с видимо променено лице, в интернет пространството се въртят какви ли не спекулации за нейните корекции. Те дадоха повод на пластични хирурзи да разкрият как така то е опънато и има блясък на 30-годишна жена.

Всички, коментиращи в социалните мрежи са единодушни – тя изглежда доста различно от годините, в които се е появявала по-често пред камерите. Явно Мадона е използвала няколкото години, прекарани в изолация и без участия, за да постигне една доста по-млада своя версия. Ала тя като че ли не се харесва на голяма част от нейните фенове.
 
На 64 без нито една бръчка – възможно ли е?
 
От прекомерни филъри и ботокс до операция на носа и лифтинг на лицето. Това са предположенията на известни естетици за това на какво се дължи новото лице на Мадона.
 
Според д-р Майкъл Хорн, сертифициран пластичен хирург от Чикаго, Илинойс, поп иконата е минала пак под ножа съвсем наскоро. Той е категоричен, че нейният лифтинг е очевиден, защото кожата ѝ е опъната и без нито една бръчка. Той предполага, че има и някои промени по носа.
 
„Тя се е подложила на лифтинг... Очите ѝ също изглеждат по-малки, вероятно поради издърпване по време на лифтинга“, обяснява той пред Daily Mail.
 
„Преди Мадона имаше естествен нос, който подхождаше на лицето ѝ. Изглежда, че е имала ринопластика, тъй като тази версия има заострен връх и изглежда твърде тясна“, обяснява още специалистът.
 
Ботоксът си личи по лицето на Мадона
 
Лекарят продължава, че липсата на мимически бръчки и минималното движение на лицето на звездата по време на официалната церемония, е поредното доказателство, че тя е използвала ботокс на няколко пъти, за да опъне различни части от кожата си.
 

Слагала ли е филъри: Хейли Бийбър отново позира с подозрително пухкави устни

Кайли Дженър призна, че няма филъри в устните

Дженифър Гарнър съветва феновете за филърите в лицето

„Това, което е най-забележимо и поразително, е драстичната промяна във формата на лицето на Мадона в по-V-образна структура“, добавя д-р Хорн.
 
С течение на времето, след добавянето на още и още ботокс, Мадона е заличила своята естествена костна структура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Петел преди 1 година
До Анонимен: не е изкукуригала - бизнесът я притиска. Разните промоутъри няма да я приемат сбабичосана. Тъжно ми е за такива актьори, певци и ТВ водещи, които са принудени да увреждат телата си, за да се задържат на работа. Особено в САЩ. Учудвам се на правещите това доброволно, особено ако са млади хора.
41
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Направо е зловеща. Тя и преди си беше вещерица, но сега си показа истинското лице. Съвсем изкукурига горката на стари години.
40
0
 
7
 
! Отговори
anonimus преди 1 година
Като извънземното е отврат
39
1
 
10
 
! Отговори
Папагал преди 1 година
Чак 30 годишна не. По-скоро прилича на 60 годишна с фейслифт, ботокс и ринопластика. По-скоро е обратното - по улиците виждам 30 годишни с корекции, които са се добутали да изглеждат на 60. То обратното е невъзможно.
38
0
 
11
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Така както изглежда в момента нарисувайте и рога и ще се уверите че има АД.... :D
37
1
 
4
 
! Отговори
Др Врабчев, сексолог преди 1 година
Тя нали обеща публично че ще направи вувуззелли на целия Медисън скуеър гардън ако Тръмп стане президент. Явно чак сега е свършила и се е понадула от юнашкото мляко
36
0
 
5
 
! Отговори
урко преди 1 година
Това - Мадона??? Ай стига бе! Като че ли се е правила за смяна на самоличност. То тогава нашата Ружа Игнатова абсурд да я намерят, кой знае на какво е заприличала. Това нее Мадона , това е друг човек...
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заприличала е на братята Богданоф, бог да ги прости.
34
0
 
1
 
! Отговори
до 31 преди 1 година
Да бе, какъв е тоя договор, който ще те задължи да си направиш пластична операция. Съда ще го анулира веднага. Говорите колкото да не заспите.
33
0
 
7
 
! Отговори
Ако може да не пеят. преди 1 година
До Джо...Ама то това плашило от снимката кога е пяло, всъщност? :D
32
3
 
1
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 1 година
Май "чичо леля" е прав.Още навремето се говореше за нещо подобно за Елвис.А принцеса Даяна дали наистина се "утрепа" на задната седалка на S класа Мерцедес?!?
31
4
 
3
 
! Отговори
чичо леля преди 1 година
не го правят по желание, всичко зависи от договора с продуцента, може да е доживотен договор в който имат право да ти кажат какво и кога да направиш с тялото си , иначе неустойките са дебели, милиарди, зануляват направоНа повечето договорите им са до 50 г , затова "умират" повечето на тая възраст и после някъде инкогните живеят далеч от славата, Уитни хюстън, майкъл джексън, DMX и т.н.
30
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сатанистка и много и личи
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъ-па чи-фу/тска сви-ня *** !
28
0
 
11
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Скоро може да я видим в някой епизод на The Last Of Us , само гъби по нея и липсват и е готова ..... хаххаха
27
0
 
4
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
ХАхахаххахаа
26
2
 
12
 
! Отговори
ВАТНИК НАГЪЛ преди 1 година
Путин с червило и плитки...
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мазала със сок от краставица - дебела, за да опъне - дълга, за да стигне дълбоко
24
2
 
13
 
! Отговори
Между редовете преди 1 година
Трябва да четете. Не е важно какви и колко процедури си е направила, а какво послание иска да предаде с тях..но пък от друга страна, все повече заприличва на господарят си ;) кой разбрал, разбрал :)
23
2
 
17
 
! Отговори
Джо преди 1 година
Мумията се завръща! Мадона и Лили Иванова да бъдат балсамирани и сложени до Ленин в мавзолея! И ако може да не пеят! Тяхната песен вече е изпята.