Убиецът на Нав заплашвал и друг съсед: Ти ще страдаш много

Срещу Добри Божилов е размахван и пистолет
10 фев 2023 11:22, Нели Христова
320
Убиецът на Нав заплашвал и друг съсед: Ти ще страдаш много
Снимка: Facebook

Бивш съсед на Иван Владимиров-Нав разказа, че срещу него също е размахван пистолет през 2006 г. Добри Божилов също е подавал сигнали в полицията, но без резултат.

"Майката на Румен Тонев е клошарка и бяха напълнили входа с боклуци. Направих няколко пъти забележка, а след това получих и заплахи", разказа по bTV Божилов.

"Ти ще страдаш много", казал агресивният Румен Тонев на съседа си. Впоследствие колата на Божилов била надрасквана и чупена. Той добави, че до този момент не бил подавал сигнал срещу Тонев. До него се стигнало, след като Румен размахвал пистолет и срещу него.

Божилов започнал да почиства отпадъците, които са били събрани между етажите на блока. Тонев излязъл с пистолет и обвинил съседа си , че тормози майка му. Последвал скандал между двамата мъже. За щастие тогава конфликтът бил потушен и не се стигнало до инцидент.

След случката Добри Божилов се насочил към полицията, където подал и сигнал.

"Целият треперех. Рано или късно този пистолет щеше да гръмне", посочи Божилов.

Нав е бил американски гражданин, дано това да доведе до разрешаването на този случай, добави още той.

От полицията са казали на Нав, че трябвало да води гражданско дело. Всички са му казвали, че нямало какво да направи срещу съседа, който го тормози, посочи той.

"Нищо чудно аз да съм следващият такъв случай", каза Иван Владимиров-Нав преди два месеца, а думите му се оказаха зловещо пророчески, каза Сашо Кадиев в началото на предаването.

Психологът Иван Владимиров-Нав, бе застрелян при междусъседски скандал във вторник.

Задържан за убийството е бившият полицай Румен Тонев. Конфликтът между него и семейството на Владимиров започнал преди 30 години, разказаха съседи. Двете семейства подавали сигнали един срещу друг в полицията. Подадените общо сигнали били 12. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
291
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 294 А майката вехтошарка е ОК, със син, възпитан така, че да стане убиец.
290
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подобни екземпляри трябва да бъдат освидетелствани и затваряни принудително в психиатрии. Но държавата ни е абдикирала, няма читави закони, институциите не работят. Жалко за човека, замина зян заради бездействието на властимащите.
289
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре де , в тая етажа собственост не се ли зачита Закона на ЕТ . Собственост ,нямат ли си домоуправител, нямат ли надзор от местната община за дейността на домоуправителя, чистачка нямат ли ,касиер. Какъв е тоя страхлив колектив?
288
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слава на алах че дайбългарското минете е отстреляно
287
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 298 Ми защо не го шамаросате в тъмното. Една качулка и малко бой. После нека доказва кой е бил
286
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
в нашият вход живее същия социопат,юрист по образование,съдил е всеки от входа за каквото и да е,конфликтен,пълни ключалките на входните врати,непрекъснато рови в пощенските ни кутий,сложил камери на балкона и прозорците си,записва събранията и нас,следи ни по улиците,луд.изведнъж изскача зад гърба ти,усещаш му дъха,говори цинизми,обижда съседите.залашва ни.
285
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато от качалките могат да носят оръжие, а останалите не могат лесно да изкарат разрешително, така се получава. Навсякъде в кооперации има проблемни съседи. И няма оправия. Трябва да има кооперации само за шапкари да си се тре пят помежду си.
284
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Реакцията на майка му е странна,разказва за одеяла и грес,подтиквала,подклаждала ли е конфликта,съседството е нещо трудно,но е можело и да се потушават нещата,особено когато се е знаело,че има пистолет,а няма помощ от институции.Нужен ли е комшийски героичен курбан?М.се обяснява и оправдава.
283
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полицията с нищо не може да ви помогне. Когато имате проблеми с агресивни хора, които ви заплашват- незабавно трябва да отидете в прокуратурата и да опишете в писмен вид заплахите. Полицията няма правомощия и процедурата е тромава. Когато потърсите дежурен прокурор и подадете заявлението описващо заплахите, ще ви изслушат незабавно.
282
0
 
14
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Напрегнати са от стоене в Интернета. Да заминават да свършат нещо смислено и ще им просветне. Да си изчистят къщите примерно. И общите части. Клошарунгели с печки и перални по стълбите. Ай сиктир бе.
281
9
 
15
 
! Отговори
истина преди 1 година
Пропуска се най важното - хората са безкрайно изнервени и напрегнати. Това е резултат на всичко което се случва около нас. Обществото ни е много болно. Хората са притиснати до стената от живота. Никои не е застрахован от това в един момент напрежението да го събори и да изперка. Само преди месец в Италия съсед застреля хора на събрание на блока.
280
9
 
18
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
върнете се в България за да ви убият, егати и "държавата"
279
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Роднините да си поискат от университета в Хамериката парите за обучението му обратно, щото тая психология, дето я е учил, хич никаква работа не му е свършила!
278
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно, от какво са се жалвали този полицай и неговата родителка, когато са давали в РПУ жалби срещу семейството на психолога? От какво са се оплаквали?
277
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
сега роднините да осъдят държавата за бездействие!!!
276
0
 
7
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Аре още един пацифист в кавички. Ми може да ходи на стрелбището. Спорт е стрелбата.
275
0
 
8
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Ами така става като не са го наиграли навреме тоя 6 волтов кукер ...
274
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега ще му пазят тишина в затвора.
273
0
 
12
 
! Отговори
НО преди 1 година
За любителите да правят забележки, що не отидат в Тексас да направят на някой забележка. Още преди да е завършил със забележката и ще е при свети Петър. В щатите където е разрешено оръжието всички са много любезни един с друг. А в щатите където е забранено оръжието всички си правят забележки, карат се, викат -сеири големи.
272
2
 
7
 
! Отговори
НО преди 1 година
Ако в жалбата напишеш съседа събира кашони във входа, естествено че ще ти се изсмеят. Ако напишеш съседа ме заплашва с убийство и има пистолет -работата е съвсем различна. Само че трябва и да обясните защо точно вас заплашва. А явно това е проблема.

Спонсорирани публикации