Слънцезащитен суперфлуид за лице - кои са ползите му през пролетта?

Осигурява много висок спектър срещу UVA/UVB, IR лъчите, както и от синя светлина
1 мар 2023 22:51, Екип на Tialoto.bg
1
Слънцезащитен суперфлуид за лице - кои са ползите му през пролетта?
PR

Колко продукта за красота притежавате? А колко от тях използвате ежедневно? Знаете ли кои от тези продукти са действително най-важни за вас?

Отговорите на тези въпроси вероятно ще затруднят всеки, независимо от типа и спецификата на кожата му.
 
Когато обаче говорим за грижа, има няколко продукта, които са абсолютно задължителни и то без значение дали сте със суха, мазна или комбинирана кожа.
 
Днес ще говорим за един от тези продукти – Супермен на козметиката ни, а именно слънцезащитният суперфлуид за лице на Laboratorios BABÉ, който ако нямате, значи е крайно време да се сдобиете с него.
 
Първо ще отговорим на въпроса защо слънцезащитен флуид.
 
Отговорът е много лесен – той осигурява много висок спектър на защита срещу UVA/UVB, IR лъчите, както и от HEV (синя светлина). Тоест, защитава срещу слънчевите лъчи, а във формулата на Слънцезащитния суперфлуид има и филтри против вредното влияние на синята светлина, т.е тази от телефони, лаптопи и други изделия.
 
Тук е моментът да развенчаем един голям мит, а именно, че продуктите, предпазващи от слънцето, са само за през лятото. Напротив – те са за всеки ден, по всяко време на годината. Това, че не можете да отидете на плаж, не означава, че слънцето не излъчва вредните лъчи или че те спират да се отразяват негативно на кожата, защото не сте в отпуск и не е август.
 
Аз използвам слънцезащитен продукт всеки ден, защото кожата ми е много бяла и постоянно склонна към образуването на пигментни петна. Освен това, независимо какъв е естественият ви тен, замърсяването и вредните външни фактори са сред първите причини за стареене. А ние искаме обратното – да забавим този процес.
 
Защо Супермен на козметиката?
 
И именно тук е Супермен на козметиката, защото слънцезащитният флуид хем предпазва, хем има хидратиращо действие, благодарение на хиалуроновата киселина в състава.
 
А това е тайната на съхранението на красотата – чиста, защитена и хидратирана кожа, в която процесите на стареене се забавят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
мъжага преди 1 година
Аз пройзвеждам яко "суперфлуид за лице" - дарявам го безплатно на дамите !

Спонсорирани публикации