Според зодията - кои винаги са жертва?

Те се оплакват от това, че ги тормозят...
16
Според зодията - кои винаги са жертва?
IStockphoto

Тормозът е често срещана тема в наши дни. В случая ще обърнем внимание най-вече на вербалното насилие, което често е инициирано от по-злобни хора и е насочено към по-мекушавите. За съжаление този вид тормоз може да остави емоционални белези у вторите и то за цял живот като срине самочувствието им и оформи у тях манталитета на „жертвата“.

В много случаи тормозът започва още на детската площадка или в училищна възраст, като някои хора успяват да се научат да се справят с него още като деца, други разбират как да го игнорират, а трети се оставят цял живот да бъдат тормозени. 
 
Много хора притежават по-фин характер, което лесно ги превръща в жертва на тормоз от другите. Обикновено това са разбрани хора, които винаги са добронамерени, услужливи и състрадателни, а освен това са и по-чувствителни. Често зодиакалният знак на човек има отношение към това, дали той ще се  остави другите да го командват, да се възползват от добротата му, да го обиждат и като цяло да го третират зле и в зряла възраст. А тормозът при възрастните може да бъде коварно разрушителен! 
 
А ето и зодии най-често стават жертва на тормоз дори и в зряла възраст: 
 
Риби
 
Личностите, родени под тази водна зодия са известни с това, че са свръхчувствителни и че са много състрадателни. Именно тези две техни качества са причината, Рибите да позволяват на другите да се възползват от добротата им и дори да ги тормозят. При хората от този знак пасивната агресия и спотаеният гняв са рядкост. Рибите не са злобни, злопаметни, нито пък са отмъстителни и обикновено прощават грешките на другите много лесно. Рибите не могат да си помислят да наранят някой друг умишлено „само за забавление“. Хората от тази зодия често са първите, които ще се опитат да спасят някого от тормоз - те ще отидат да утешават жертвата и ще потърсят сметка от насилника за поведението му.

8 черти, които Риби трябва да развият, за да живеят щастливо

Според зодията: Как се издава всеки знак, когато изневерява

Зодиите, които дават приоритет на духовната връзка, а не на секса

Рак
 
Тази зодия е известна с това, че е много грижовна и чувствителна, а също така и много интуитивна. Колкото по-голям насилник сте, толкова повече съчувствие Ракът ще изпитва към вас, тъй като бързо ще осъзнае откъде идва това ваше желание да тормозите другите. Обикновено насилниците избиват комплекси, натрупани в миналото им. Ракът предусеща промените в настроението на другите и разбира от къде може да извира силният им гняв. Точно за това той не реагира зле в такива критични ситуации, когато друг човек се опитва да го тормози, а по-скоро запазва хладнокръвие. Ракът няма да отвъре на тормоза с агресия, а по-скоро ще се опита да  накара насилника сам да осъзнае поведението си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не може да ми казват какво е живота хора, които не са видели нищо от него.
8
1
 
1
 
! Отговори
Скорпионка преди 1 година
Животът не е поредица от и..и..и.., животът е поредица от или...или...или..
7
2
 
0
 
! Отговори
Блудница на годината преди 1 година
баба яга ау недоволна ами претенциите на баба яга край нямат слушайте и глупостите не сме си раменили местата баба яга е баба яга минава за красавица плашило
6
1
 
1
 
! Отговори
Любо преди 1 година
Ами я у левата партия ние сме нормални плашите гаргите аре чупката на откачалки откачалки им се привиждат свалете очилата овци смотани
5
1
 
1
 
! Отговори
Любо преди 1 година
Любо съм незнам какви ги говорите и не ме интересува Любо
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зодия Използвач?
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая как се е опулила 100% е видяла някоя голяма лангаа
2
5
 
3
 
! Отговори
G.I. Joe преди 1 година
До Георги... Как можаха украинците да се опълчат на могучая. Не знаят ли че на много русофили надниците им от това зависят не ги е срам.
1
6
 
9
 
! Отговори
Георги преди 1 година
Руснаците. Украинците нападнаха кротко и мирно нахлуващите с танкове руснаци. Какво украинско безочие, каква липса на възпитание.