Сатурн в Риби - какво да очаквате?

Ето кои в зодиака ще усетят най-силно енергията му
1
Сатурн в Риби - какво да очаквате?
IStockphoto

От всички планети в астрологията Сатурн е най-суровата, най-взискателната и онази, която предизвиква най-голямо страхопочитание. В края на краищата тази планета управлява границите, ограниченията, дисциплината и разбира се, самата карма. Тази тежка външна планета обича да оказва натиск върху живота ни и ако сте от един от зодиакалните знаци, засегнати най-много от Сатурн в Риби, можете да очаквате в близките години да се чувствате като попаднали в духовен тренировъчен лагер. Силното влияние на планетата върху живота ви ще продължи чак до 2026 г., като през това време тя ще свърши безброй неща, които да ви накарат да узреете. И не забравяйте – болките на растежа, в крайна сметка водят до... растеж.

На 7 март точно в 08:35ч. Сатурн изостави ориентирания към общността, футуристичен и фиксиран знак Водолей и навлезе в духовния, носталгичен и подвижен знак Риби. През следващите, почти три години тази стоическа и далечна планета ще ни накара да осъзнаем начините, по които сме позволили на въображението и емоциите ни да ни заблудят. Ако някога ви се е искало да се върнете към едно по-просто време, обратно към начина, по който са били нещата, този транзит ще ви напомни, че гледането на едно несъвършено минало през розови очила само ще замъгли визията ви за бъдещето.
 
Знакът Риби се свързва с края, с прошката, с продължаването напред. Това е последният знак в астрологичното колело и символизира цикъл, достигащ своята завършеност. Докато Сатурн се движи през този мечтателен и творчески зодиакален знак, той ще ви призовава да се разграничите от миналото си и да започнете да прегръщате това, което бъдещето крие за вас.
 
Ако вашият слънчев знак или изгряващ знак (асцендент) попадат под някой от променливите/подвижни знаци, вие ще почувствате влиянието на Сатурн в Риби още по-интензивно:

А ето и кои зодиакални знаци ще усетят най-много Сатурн в Риби:
 
Близнаци
 
Готови ли сте да приемете кариерата си по-сериозно от всякога? Когато Сатурн влезе в Риби, той ще окаже натиск върху вашия 10-и дом на кариерата, действайки като ваш наставник, който използва твърда любов и дисциплина, за да насърчи вашия стремеж към съвършенство в професията. Ако не сте се насочили към кариера, която означава нещо за вас, Сатурн ще ви принуди да започнете да приемате целите си по-сериозно и да се откажете от празните си мечти и очаквания. Ако досега не сте се представяли на ниво в работата и нещата са започнали да ви се изплъзват, Сатурн ще насочи вниманието ви към това къде и какви грешки сте допуснали. Въпреки че може кариерата, а и репутацията ви, да преминат през много възходи и падения през идните три години, този транзит в крайна сметка ще укрепи позициите ви, както никога досега. Когато имате трудности в службата, просто откажете да приемете поражението. Сатурн ще ви възнагради за това.
 

Кои са петте най-тревожни знака на зодиака?

4 зодии, които най-лесно се превръщат в жертва на тормоз

Месечен хороскоп за март – какво ви очаква?

Дева
 
През следващите три години Сатурн ще издигне граници и ще изисква сериозност от вашите взаимоотношения. Риби е вашият седми дом на партньорства, съюзници, врагове и съпрузи, което означава, че суровият и предизвикателен Сатурн ще разкрие всички слаби връзки във вашите съюзи с хората в живота ви. Сатурн е планета, която възнаграждава дълголетието и отдадеността, което може да означава, че сте готови да се ожените/омъжите или да направите следващата стъпка във връзката си със своя любим човек. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации