Според зодията: Кои губят връзка с реалността?

Те са най-склонни към самозаблуди в тежки времена
16 мар 2023 19:15, Теодора Драгоева
11
Според зодията: Кои губят връзка с реалността?
Pixabay

Някои хора израстват в много защитена семейна среда, с родители, които са свръхгрижовни и им спестяват много трудности и неприятности по житейския път. Това обаче невинаги е полезно. Напротив, този тип родители покровители често толкова много разглезват децата си, че те губят представа за реалността. Тези деца не са научени какво е упоритост, какво са разочарование и лишение, а това доста им пречи в живота им на възрастни.

Има няколко зодиакални знака, които са по-склонни да изживеят живота си в самозаблуда, особено ако са отгледани в този тип семейства, за които вече споменахме. Личностите от тези знаци обикновено не изследват достатъчно добре вътрешния и външния си свят чрез интроспекция и така не успяват да разпознаят кога нещо е извън баланс, включително собствените си емоционални и психологически състояния. В резултат на това тези хора са склонни да имат лошо разбиране за реалността.
 
А ето и кои са тези зодии:
 
Козирог
 
Може да се предположи, че този земен знак е най-разумният от всички звездни знаци на зодиакалното колело. Козирозите обикновено са много сериозни, разумни и решителни, така че ни е трудно да предположим, че биха загубили връзка с реалността. Но истината е, че поради чувствителния им темперамент, когато са разстроени, Козирозите всъщност имат лошо възприятие за това как точно работи светът около тях. Понякога те наистина не реагират адекватно на трудните ситуации и изглеждат така, сякаш просто не са подготвени за тях. Козирозите също така са най-склонни да станат жертва на заблуди и измами, тъй като са сравнително доверчиви и винаги вярват, че отсреща им мислят доброто (което, за жалост, невинаги е така).

Мъжете не могат да им устоят: Кои три зодии привличат вниманието им?

Как да подобрите концентрацията си според вашата зодия 

Зодиите, които намират ходенето по срещи за изтощително

 
Телец
 
Телецът е предпазлив знак, който обича да притежава. Когато става дума за собствената им безопасност, хората от тази зодия са склонни да стават доста притеснени. Телецът разбира добре реалността и не страда от самозаблуди, докато нещата в живота му вървят гладко и по вода. Ако обаче усети опасност и/или ако започне да се сблъсква с твърде много трудности и неприятности по житейския си път, Телецът започва да страда от куп страхове, които често излизат извън контрол. Телците като цяло не реагират леко на травматични преживявания и за тях преминаването през тежки периоди (след злополука или смърт на любим човек), е наистина твърде голямо предизвикателство, в което могат да изгубят преценката си за нещата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Простотии.
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Козирозите са в паралелна реалност. Не позволяват никога и на никого да им помага. Намират го за обидно.
7
1
 
0
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Мнение 1 и мнение 3: съгласявам се и с двете и си го признавам
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Телците само някой грандоман може да ги пораздразни, но са весели, добри и общителни хора. Това че от време на време губят връзка с реалността е очарователно.
5
0
 
0
 
! Отговори
От Философът преди 1 година
https://challengingthelaw/pilosofia/dekart-igeometriata/Не случайно пускам този текст, който разкрива стремежът за прилагане на геометричния подход в субективното възприемане и в описанието на обективната реалност
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво да кажем за риби,близнаци,скорпион везни,лъв,водолей.Тва са доста по откачени зодии от телец или козирог.козирозите и телците са по скоро темерути.това което ги вади от релси са липсата на пари, скандали с близки хора и евентуално данни за близка смърт.но никога реално не им дреме все пак това е животът нали така ?
3
1
 
5
 
! Отговори
Водолей преди 1 година
И няма Водолей. Да бе... Че ние си живеем извън реалността постоянно...
2
0
 
1
 
! Отговори
Несмезодий преди 1 година
Всеки който вярва, че ЕГН -то не се определя от датата на раждане, няма връзка с реалността.
1
0
 
3
 
! Отговори
Извод преди 1 година
Всички, които вярват, че характера на човек се определя от датата му на раждане и от разположението на звездите, не се намират в реалността.