Боб - стил номер едно за пролетни прически

Ще виждаме няколко негови вариации
2
Боб - стил номер едно за пролетни прически
IStockphoto

Нищо не може да постави ново начало в живота ни така, както пролетта. Времето се затопля, цветята цъфтят и пролетното почистване е в ход, за да обновим както дома си, така и душата. Докато правим всичко това, прическата също може да се нуждае от малко преобразяване.

За да ви спестим обаче безкрайното превъртане и търсене в социалните мрежи, ние стеснихме кръга на най-големите тенденции в прическите за пролетта на 2023 година. Толкова много ги стеснихме, че определихме най-големия тренд за новия сезон, който всъщност познаваме от години. Къса прическа, която не изисква много поддръжка, създава ефект на елегантност и стил, като в същото време ви предоставя възможност за прохлада и свобода.
 
Точно така, говорим за стила боб. Той е все по-предпочитан от известните личности, а топлото време е идеалният момент да изпробвате прическата върху себе си. Хубавото е, че подстригването има няколко различни вариации, от които да избирате в зависимост от стила, предпочитания за дължина и оформяне.
 
Пролетни прически – изпробвайте стила боб:
 
1. С дължина до челюстта
 
На английски този стил се нарича „Job“ заради обединението на думите „jaw“ (челюст) и bob (боб). Името му идва от дължината, която достига, а именно точно до челюстта. Стилът се отличава с много заострени краища и е чудесен за хора с по-фина текстура на косата. Това подстригване може да придаде на косата ви много по-оформен вид и не се нуждае от твърде много обработка или поддръжка.

Този стил боб е с остри краища, но с по-обемна текстура и се носи най-добре на къдрици или в естествения вид на косата ви. Прическата може да се съчетае и с бретон, а дължината на боба обикновено спада към по-късите прически, така че определено трябва да го имате предвид.

Нов сезон, нова прическа – боядисайте се в черешова кола

Нова прическа – цветовете на пролетта

Бохо плитки – отново на мода за новия сезон

2. Тънък бретон
 
Разбира се, прическата боб може да се носи и с бретон, като единственото условие е той да бъде тънък. Така ще съчетаете два стила с ниска поддръжка, създавайки мек и сексапилен вид, който подчертава най-добрите черти на лицето като очите и скулите. Подстригването е подходящо за всяка форма на лицето и всяка текстура на косата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
бобкат пънк
1
5
 
0
 
! Отговори
хе хе преди 1 година
Ще си турна на главата, запечен боб на фурна и ето ти. - Боб - стил номер едно за пролетни прически...!?

Спонсорирани публикации