Пролетна мода - с какви обувки да носите рокля?

Ето няколко стилни комбинации за сезона
0
Пролетна мода - с какви обувки да носите рокля?
IStockphoto

Точно така, говорим за роклите. Всяка година на пазара излизат нови модели от любимата ни дреха, а всяка седмица някъде може да намерите намаление както във физически, така и в онлайн магазини. Всичко, което трябва да направите, е просто да си харесате няколко вида, и така 90% от външния ви вид е завършен.

Сега, когато сезонът на ботушите почти е зад нас, може би се чудите кои обувки да носите с всички тези рокли в списъка ви с желания. Твърде рано ли е за сандали? Маратонките пасват ли? От къси рокли до дънкови миди модели, всеки стил рокля си има правилния чифт обувки. Хубавото тук е, че резултатът може да се постигне бързо и лесно, като е идеален и за студеното време, просто към тоалета трябва да добавите плетиво, бомбър яке или тренчкот.
 
С какви обувки да съчетаете пролетната си рокля: 
 
1. Черна миди рокля с мокасини
 
Да, знаем, че черното може би е един от цветовете, които бихте искали да изключите от пролетния си гардероб, но не може да отречете, че това е най-лесният начин да създадете бърза визия. Нюансът пасва на абсолютно всичко, прибира фигурата и е подходящ за безброй събития. За да допълните черната миди рокля по блестящ начин, ви препоръчваме да обуете удобни мокасини.
 

Деним рокля – кралица Максима със свеж пролетен модел

Пролетни аксесоари – пет модела чанти за сезона

Пролетна мода – какво да носите, когато навън все още е студено

2. Пастелна рокля с бели маратонки
 
След като истинската пролет наистина настъпи, е време да извадим пастелните цветове. Свежи, ярки и създаващи добро настроение, това са нюансите, които трябва да носите поне веднъж в седмицата. Ако ги имате, изобразени върху рокля, нещата стават още по-добре. Комбинирайте свежата си пролетна рокля с бели маратонки и си осигурявате удобство и елегантност за целия ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации