Според зодията: Каква суперсила притежавате?

Раците са най-емоционално осъзнатите
3
Според зодията: Каква суперсила притежавате?
IStockphoto

Зодиите имат много общо с подсъзнанието на индивида. Те играят жизненоважна роля, когато става въпрос за личността и природата на хората, които попадат под уникален зодиак – може например да се предположи (благодарение на години изследвания), че Лъвовете са склонни да споделят подобни, ако не и същите характеристики, които изграждат тяхната личност. Следователно можем да заявим, че свързаните със зодиака суперсили на човек се основават на най-доминиращите черти на личността. А ако се използват мъдро и точно, тези личностни черти могат да се превърнат в суперсили на индивида.

А ето и каква суперсила имате, въз основа на вашия зодиакален знак:
 
Овен (21 март – 19 април) – Неограничена енергия
 
Овните притежават неограничено количество сила и енергия, които им помагат лесно да поемат физически предизвикателства, които другите зодии не биха посмели да преследват. Хората, които попадат под този огнен знак са много активни през целия си живот. Освен това те притежават решителен и мотивиран характер. Те просто умеят да печелят битките си по пътя, стига да използват тази своя суперсила разумно!
 
Телец (20 април – 20 май) – Контрол на времето
 
Телецът притежава уникалната способност да влияе на времето (атмокинеза). Нещо повече, този земен знак притежава умението да поддържа синхрон с Майката Земя и да има дълбоко състрадание към природата – независимо дали е градинарство или земеделие – всичко, което му позволява да използва ръцете си и да усеща земята, е силната страна на Телеца, тъй като той има дълбока връзка със самата почва. Атмокинезата пък позволява на Телеца чрез силата на мисълта си да създава лоши или добри метеорологични условия.
 
Близнаци (21 май – 20 юни) – Способността да чете мисли
 
Близнаците са въздушен знак, което ги прави изключително чувствителни към всички аспекти на ума. Освен това те са управлявани от планетата Меркурий, което им позволява да имат изключителни и уникални прозрения, свързани с комуникацията. Когато суперсилите им са напълно разгърнати, Близнаците могат буквално да развият способността да четат мислите на хората (телепатия).
 

Далеч от романтиката: Пет зодии, които трудно изграждат връзка

Дар или проклятие: Четирите кардинални знака на зодиака

Според зодията: Как да спите по-добре

Рак (21 юни – 22 юли) – Контрол на ума
 
Раците са най-емоционално осъзнатите и чувствителни сред зодиакалните знаци. Те се ръководят от емоции и чувства, така че е малко шокиращо да разкрием, че тяхната суперсила се крие в техния мозък. За разлика от Овните, Раците няма да разчитат на физическа сила, за да победят в битката, а ще предпочитат да „превземат“ ума на своя съперник чрез фина манипулация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чакай от Водолей да ти направи анализ,такъв анализ ще ти направи ,че цял живот ще си скубеш косите ,че си го послушал.Предвиждат бъдещето ама друг път,освен да те катурне по-надолу нищо друго няма да се случи.Гледат само своя личен интерес и много неумело често се опитват да играят мръсни игри за сметка на други хора.Използвачи и мързеливци,хигиена нулева
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да четеш мисли не е лесна работа . Това найстина е супер сила