Убитата жена, намерена в багажник в кола, се страхувала за живота си

Оставила е бележка с име на човек, който да бъде търсен, ако се случи нещо с нея
106
Убитата жена, намерена в багажник в  кола, се страхувала за живота си
Снимка: БГНЕС

Убитата жена, намерена в багажник на кола в София, е имала притеснения за живота си и на работното си място е оставила бележка, в която пише, че ако се случи нещо с нея, трябва да се търси определен човек.

Още по темата

Последно е засечена в деня, когато си е тръгвала от работа. На камери се вижда, че се качва в колата си, след което изчезва.

Вижда се още как шофира с висока скорост до конкретна улица, по която завива. Това се случва на 4 април, а сигналът за изчезването е подаден към Трето РПУ-София, съобщи bTV като се позова на свои източници.

Заподозреният е задържан. По непотвърдена информация именно неговото име е било във въпросната бележка.

Мъжът е задържан на метростанция "Ломско шосе". Там полицията го спира за проверка. В този момент той е с личния си автомобил, а в колата е имал спътница, която се е представила за военна.

Задържаният мъж е бил спокоен през цялото време, научи bTV. Пред разследващите е казал, че не знае нищо по случая. По непотвърдена информация военната също е казала, че не знае нищо и че въпросният мъж просто я возил.
Намерена е и колата на убитата, с която тя се е возила последно. Там са открити портмонето ѝ, документите и бели маратонки, с които е била обута за последно. Не е ясно дали са същите, или просто е имала няколко чифта.

По непотвърдена информация на bTV тялото на жената е открита в трета кола - нито в нейната, нито в тази на заподозрения. Било е в багажника, като той е бил с полиуретанова пяна. Автомобилът с тялото е откаран в автосервиз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искал е да я посети в задния двор и тя не му разрешила като представилата се военна!
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименЗначи всичко е за пари, а. Ми големите суми дето се дават назаем от кой се взимат?
42
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да ви уважават хората вземайте на заем големи суми и ги връщайте навреме.Ако поискаш мако пари ще разберат че си отпа дък, ако вземеш много и не ги върнеш отиваш в багажника.
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Мария до АниПроцедурите били много мудни. Казват,че почти няма смисъл. Но и това мисля да направя
40
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не повярва човек какво чудовище е могла да роди българска майка?!Как е доживял този с размътения си мозък до сега?!Това са бъговете от прехода - пълно е с откачалки от това поколение, пропити с чалга, простотия и самовлюбеност.На Славчо Дългия продукцията!
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До като в Бе-Гетото на Европа има 3 аршина , така ще е още 100г. !Липса на елементарха ДЪРЖАВНОСТ !
38
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това да се хвалиш колко мутри ш програмисти гаджета си имала е похвално. В днешно време си еманципирана жена, а едно време викахме на такива к..воляци.
37
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бясната лумпенизация в деградация тепърва ще взима още невинни Жертви. Докато убийците ще си джиткат под чадъра на опг съда и прокуратура.
36
1
 
11
 
! Отговори
има проверен начин преди 1 година
Еднопосочен билет към нормална държава.
35
1
 
4
 
! Отговори
Агата Кристи преди 1 година
Шъ напша роман по случая.
34
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бил спокоен?! Всички в началото са спокойни но когато стреса ги притисне започват да фъфлят и да говорят глупости.Скоро ще си каже всичко.
33
3
 
5
 
! Отговори
Мдааа преди 1 година
Калоян и Кристина - ромските Ромео и Жулиета.
32
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ани, ако сте на квартира - направо сменете квартала, без той да разбира. Ако не - заминете някъде за известно време, за да ви изгуби от поглед. Ако трябва се обърнете към полицията, макар че не е много сигурно дали ще свършат нещо. Смяната на средата е най-доброто решение, защото такива са силни само в собствената си среда, за тях чуждия град е като чужда планета
31
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Продължавайте да гледате Ергена и другите подобни бул амачи, после се чудете що стават подобни неща ...
30
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АниБързо пускаш жалба в полицията, после ако продължава пускаш втора жалба. Ако не се получи караш курс за боравене с оръжие и кандидатстваш за късо нарезно за замоохрана
29
1
 
12
 
! Отговори
Мария до Ани преди 1 година
Подавате сигнал в полицията, на мига просто
28
3
 
12
 
! Отговори
Ани преди 1 година
Имам въпрос. Моля за отговор, какво се први в тази ситуация. От доста време близо до дома ми непознат мъж с кола ми пресича пътя и обикаля около мен докато излезна от квартала. Искам съвет. Отварително е постоянно някой да те следи и набюдава. Благодаря
27
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако някой знае да пише у кой телеком е работел престъпника да пише. Бил е осъждан и преди това, сещате ли се осъждани хора ви знаят всичко.
26
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма нищо по-опасно от обсебения мъж! Нищо друго не го интересува, не дава пукната пара за нищо странично - избори, политика, спорт и каквото и да било, единственото дето му е в главата е "голямата му любов", която го е изоставила... Имах такъв приятел, изглеждаше направо като луд и не мислеше за нищо друго... Добре че жена му се усети на къде отиват нещата и замина в чужбина
25
3
 
5
 
! Отговори
До 12 преди 1 година
А твоето е коментар на третополовата агентура

Спонсорирани публикации