Нови обвинения в сексуални посегателства срещу Жерар Депардийо

Отправили са ги 13 жени
12 апр 2023 22:40, Стела Стоянова
41
Нови обвинения в сексуални посегателства срещу Жерар Депардийо
Снимка БГНЕС

Според разследване на френския новинарски уебсайт Mediapart 13 жени са обвинили актьора Жерар Депардийо в сексуално посегателство, заяви Би Би Си.

БГНЕС припомня, че миналата година Депардийо е бил разследван по обвинение в изнасилване срещу актриса. Твърди се, че актьорът е извършил сексуално посегателство над актрисата в дома си през 2018 г. Разследването все още е в ход.

Жените твърдят, че са били опипвани от актьора, който е слагал ръце в бельото им и е отправял неприлични забележки, посочва сайтът. Твърди се, че инцидентите са се случили през последните две десетилетия на филмови и телевизионни площадки или на обществени места.

Адвокатът на 74-годишния Депардийо заяви, че той "официално отрича всички обвинения, които могат да попаднат в обхвата на наказателното право".

Номинираният за "Оскар" и "Бафта" актьор е известен с филми като "Жан дьо Флорет", "Зелена карта" и "Сирано дьо Бержерак".
Тези обвинения се появяват две години след като срещу него беше проведено разследване за изнасилване, което той отрече.

Много от жените заявяват пред Mediapart, че са шокирани от факта, че на снимачните площадки не са били предприети никакви действия, а предполагаемото му поведение е било толерирано и дори посрещнато със смях.

"Възрастните позволиха на един актьор да ми гали гърдите пред всички", казва една от актрисите, която по това време е била на 17 години.

Прокуратурата в Париж заяви пред АФП, че до момента не е получила нова жалба. Г-н Депардийо продължава да бъде разследван за предполагаемо изнасилване на актриса през 2018 година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И той като Джони Деп.Абе това да нямаш пари в днешно време
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 31 Падне ли режима в кремъл - до една седмица и той!
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бойко борисов кога????
21
0
 
5
 
! Отговори
До 28 преди 1 година
Определен трябва а се действа своевременно,веднага.Забавянето показва и липса на възпитание и от страна на семейството и от страна на обществото...Сега след години си направо рекет.
20
9
 
2
 
! Отговори
до всички преди 1 година
които със псмях отвърлят насилето на жени---ако се случи на вашата жена, дете....
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
е как сега се сетихте след като се е случило през последните 20 години?! new me too ?
18
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ще ходиш в русия ааа - още ще ти препишем
17
1
 
8
 
! Отговори
фон лайнянен преди 1 година
Интересно , мене никой не ме опипва даже ме заобикалят отдалеч . И по приеми ме слагат да седя по дивани канапета по далечко , казват че съм с мъ рдяла на фамилията си.
16
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи мълчали са си 20-30 години и изведнъж обвинения, баси цирка :)))
15
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно защо Путин още мълчи ? Там около голямата маса един господ знае какво е ставало, но това ще му остане на човека - един фюрер в колекцията.
14
3
 
14
 
! Отговори
Black River преди 1 година
Присетила се някаква спижурена мушмула, че преди 30 години, някой я бил опипал по дирника и я изцомбил, и сега тръгнала да го съди, че я бил фрустрирал сексуално! То не било много сигурно, но имало било посегателство, ама тя била млада, ама то било отдавна, плащай сега тука едни милиони обезщетения. Мурволяк сифилистичен - шериат за вас!
13
1
 
2
 
! Отговори
До 20 преди 1 година
Да го подържиш ти, да видим дали ще ти хареса, урунгел. Ама ще ти хареса де, човека прие исляма все пак , успешно отврати и собствената си дъщеря от себе си да ще ти хареса
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Актрисата" по това време е била на 17 години. Вчерашната пиkлa по онова време е била на седмото небе, че е удостоена с честта звезда на френското кино от такава величина да й "гали гърдите пред всички".
11
6
 
13
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 година
Не е лошо 13 жени да ти отправят обвинения за сексуално посегателство. Това значи само, че xypа ти рипа яко. Но виж, ако 13 мъже ти отправят подобни обвинения, вече не е Ок :)))
10
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горкичкия мюсюлманин Жерар Депардийо..........Ислямските му адвокати със самолетите тоя път къде?
9
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Странна птица е Жерар. По едно време за установи в Белгия за да не плаща високи данъци във Франция. По същото време игра и казачоци за кефа на Путин. Общо взето и за него важи - Никога не е късно да станеш за резил! Но си е голям артист, спор за това не може да има.
8
1
 
16
 
! Отговори
Криздиян преди 1 година
Жените не са виновни. Това е отдавашна практика в САЩ приложена и другаде където действат т. нар. адвокати "акули". Тяхната работа е да търсят подобни случаи и да печелят огормни комисионни. Справка: Джени Суши и Кобрата. Ако не беше онази дърта акула, Сушито щеше да си остане на сухо. Та тези акули са проактивни, ако видят, че имат добър случай, свързват се с лицето и му предлагат сделка и почват да бачкат заедно.
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много рано тия раз поретини са се сетили да го съдят! Защо не са го осъдили на момента ами са чакали 40 години?
6
2
 
16
 
! Отговори
Интересно... преди 1 година
Да не би да е про-руски та са го погнали така?
5
0
 
7
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
тая планета се напълни с *** беееее.....