Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Вижте новата ни астрологична прогноза
Обновена: 24 апр 2023 22:46 | 24 апр 2023 22:46, Иванка Гъркова
6
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 24 – 30 април. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен
 
Ще се появят хора от миналото, с чиято помощ ще осъществите предишни замисли. Съобразявайте се с реалните си финансови възможности и не прекалявайте с грандиозните планове. Контактите с колеги от други градове и дори други държави ще са доста по-активни, може да осъществите и едно или няколко пътувания за уреждане на делови въпроси. Промени от всякаква величина ще се случат почти във всички сфери, които представляват интерес и са важни.
 
Телец
 
Ще успеете да неутрализирате противоречия, които доскоро са ви изглеждали непреодолими. За уреждане на сложни проблеми ще получите съдействие от влиятелни личности или стари приятели. Придържайте се към правилата и заплащайте задълженията си навреме, за да не трупате негативи. Много е вероятно да се преместите на нова, по-привлекателна работа, длъжност или да стабилизирате позициите си на настоящата. С добри перспективи ще са инвестициите в недвижими имоти, показва вашият нов хороскоп.
 
Близнаци
 
Уреждането на финансови въпроси ще е с приоритет. Не е изключено да получите допълнителни приходи, особено ако дейността ви е свързана с транспорт, логистика, туризъм или имате дъщерни дружества извън страната. Що се отнася до разходите, ще са свързани предимно със здравето на близките ви, на членове на семейството или по-възрастни роднини, но ще са на стойност, с която можете да се справите. За помощ от каквото и да било естество можете да разчитате на брачния партньор.
 
Рак
 
Раци, ще се справите със сложен междуроднински конфликт, действайки на принципа на „гордиевия възел“. Отстоявайте позициите си, но по начин, който не би ви създал врагове. На работното място обстановката ще е динамична, настроенията на моменти може да стигат до крайности. Наблюдавайте, контролирайте емоциите и не се изкушавайте да се присъедините към една или друга от противоречащите си групи. Търсете начин за въдворяване на ред и успокояване на страстите, но справедливо и без залитания в крайности.
 

Меркурий става ретрограден – да се пазят Телците

4 зодии, които не усещат, когато някой флиртува с тях

Ретрограден Меркурий през април – какво да очаквате?

Лъв
 
Много е вероятно да ви поканят да участвате в някаква благотворителна кампания или друга дейност, насочена към подпомагане на благородна кауза. Постарайте се старателно да проучите организаторите, преди да се съгласите да се включите. За предпочитане е да подпомогнете процеса с личен труд или организационни действия, отколкото с директни парични дарения. Използвайте активно свободното си време, проявете практицизъм. Насочете се към усвояване на нови знания, разширяване на мирогледа и кръгозора си. Активирайте авторекламата на личните си умения в социалните мрежи. Възможността да ви попаднете на подходяща оферта за втора или допълнителна работа никак не е за пренебрегване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мандръсание!
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приятни сънища!

Спонсорирани публикации