Ева Мендес разкри защо не позира на червения килим с Райън Гослинг

Звездите са заедно повече от десетилетие и имат две дъщери
0
Ева Мендес разкри защо не позира на червения килим с Райън Гослинг
Снимка: Getty

Ева Мендес за първи път разкрива защо не ѝ е „комфортно“ да позира на червения килим с бащата на двете си дъщери Райън Гослинг. Факт е, че двамата са заедно над 10 години, но са се появявали заедно на публично събитие един-единствен път и то преди много години.

„Наистина се надявам, че филмът „Барби“ (новият филм на Райън) ще бъде част от сезона на кино наградите, само за да те видя с Райън“, написа един неин фен в секцията за коментари под публикация на Мендес в Instagram от миналата седмица, но вероятно този фен доста ще има да почака.

49-годишната актриса от филма „Хитч“ оценява желанието на почитателите си да видят нея и дългогодишния ѝ партньор Райън рамо до рамо на публично събитие, но тя обясни, че това на тях не им приляга като двойка.

„Какъв страхотен коментар, благодаря. Но ние с Райън не правим тези неща заедно“, отговори на коментара Ева, добавяйки: „Публикувах наши снимки заедно, които вече са факт и които се чувствам удобно да публикувам онлайн.“

Разкритието на актрисата идва след като тя публикува поредица от свои снимки с 42-годишния Гослинг от общия им филм „Мястото отвъд дърветата“ в чест на 10-годишнина на филма. Именно на снимачната площадка на този филм стартира и връзката на двете знаменитости (през 2012-та година).

Родената във Флорида актриса от кубински произход отбеляза още, че тя и Гослинг са позирали заедно на въпросните снимки, когато се е налагало да рекламират съвместния си проект, в самото начало на романса си.

Цялата статия и снимки на Ева и Райън можете да прочетете  и видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Ева Мендес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации