Модни тенденции - каубойските ботуши отново са актуални

Те могат да се съчетаят с почти всичко
18 май 2023 21:17, Дарена Найденова
18
Модни тенденции - каубойските ботуши отново са актуални
IStockphoto

Ако не сте забелязали досега, каубойските ботуши бързо се превърнаха в най-новата и най-желаната ежедневна обувка. Ако планирате тази година да носите нещо различно от маратонки или летни сандали, опитайте да включите чифт каубойски ботуши във визията си. Те се съчетават добре с всичко и внасят лек уестърн привкус на това, което иначе би било обикновен външен вид.

Въпреки че технически каубойските ботуши никога не са излизали от мода, в момента те определено са по-популярни от преди. Минаха годините, в които тези обувки се свързваха само с високи мъже, готови да се включат в поредния дуел с пистолети. Сега те са много по-стилни и много по-подходящи дори и за жените. Предлагат се във всички цветове, стилове и вариации, за които можете да мечтаете, като има чифт, който може да пасне на всеки вкус.
 
Ако искате да внесете малко разнообразие в ежедневния си гардероб, каубойските ботуши са начинът да го направите. По-долу ви разкриваме най-добрите начини да ги включите във визията си, както и как да ги персонализирате по вашия собствен стил.
 
Как да носите каубойски ботуши?
 
В крайна сметка каубойските ботуши наистина могат да се съчетаят с почти всичко, с което решите да ги комбинирате. Въпреки това, преди да ги включите в тоалета си, трябва да имате предвид няколко фактора.
 
Къде отивате с ботушите си?
 
Не е тайна, че всички ботуши имат период на адаптиране. Преди да излезете с тях, уверете се, че сте наясно с нивото на комфорт, което ви предлагат вашите. Ще бъдете ли цял ден на крак? Ще останете ли дълго време извън къщата? Това е важно да имате предвид, ако ботушите ви са чисто нови и все още им трябва време да се приспособят към краката ви.
 

Пролетна мода – миди полата е основна тенденция

Ботуши от деним – отново на мода за пролет/лято 2023

Модни съвети от Франция – как да носите деним?

Какво искате от тоалета си?
 
Когато обуете каубойските ботуши с избрания от вас тоалет, има голям шанс те да изпъкват най-ярко. Като се има предвид това, трябва да решите дали искате по-небрежен стил или малко по-стилно излъчване. Каубойските ботуши могат да се съчетават както с дънки и тениска, така и с макси пола и корсет. Изборът е изцяло ваш.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.