Лято 2023 - кои ще са актуалните цветове в маникюра?

Ето на какво да заложите в салона
21 май 2023 15:02, Дарена Найденова
4
Лято 2023 - кои ще са актуалните цветове в маникюра?
IStockphoto

Не знам за вас, но аз вече нямам търпение за по-топлото време, роклите и възможността да нося по-ярки цветове тази година. Пролетта е необичайно студена и все още не ни позволява да извадим на показ онези тоалети, за които пазехме диета и тренирахме толкова усърдно през зимата. Това обаче не ни пречи да мечтаем за топлото слънце, от което съвсем скоро ще се оплакваме. 

Един от най-лесните начини да се потопим в лятната атмосфера, докато навън все още е студено, е чрез създаването на нов маникюр с подходящи цветове. Така не само ще допълним визията си за летен тоалет, но и ще подобрим настроението си. Освен това никога не е излишно да имате подробен наръчник за цветовете и дизайните, които ще бъдат популярни на плажа тази година. 
 
През лятото на 2023 година ще виждаме много минималистични и красиви тенденции, съчетани със светли, неутрални цветове. Разбира се, ще има и много забавни и пикантни ярки нюанси за хората, които не се страхуват да експериментират и да излязат от зоната си на комфорт. Докато изборът на нов маникюр зависи изцяло от вашия вкус и стил, ние имаме няколко цветови предложения, които да ви помогнат, ако някога се озовете в задънена улица и ви липсва вдъхновение. 
 
Летен маникюр - цветовете на сезона
 
1. Млечно бяло
 
Ако не сте фенове на искрящите и ярки цветове, не се притеснявайте, имаме предложение и за вас. Млечно белите нокти са едни от най-популярните тази година и ще продължат доминацията си през лятото. Минималистичен дизайн, който не е много по-различен от естествения нокът, но в същото време има известно покритие и придава елегантност към цялостната визия.
 

Пролетен маникюр – опитайте ефекта на целофана

 

Шоколадови нокти – новият неутрален маникюр за пролетта

 

Нов маникюр – 6 идеи за овални нокти

2. Барби
 
Типичен летен нюанс, розовото е цвят, за който никога няма да съжалявате. Ако прекарвате малко повече време в социалните мрежи, със сигурност сте видяли поне веднъж новина, клип или снимка от предстоящия филм "Барби" с Марго Роби и Райън Гослинг. Именно той е основният виновник розовото да се превърне в толкова търсен цвят както в модата, така и в красотата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимна преди 11 месеца
Миналата седмица статията беше за ягодов маникюр. Или не сте в час и стрелят на посоки.
2
1
 
3
 
! Отговори
пришълецът преди 11 месеца
Сатурн ли ви гони?:)))ретрограден?:)))
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Актуални ще са за Man i Kurе, но само срещу биткойни.Зеленото и шареното вече не са на мода.