Слънчев маникюр - как да се лакирате според тенденцията?

Подобрете класическия френски
28 май 2023 21:15, Дарена Найденова
1
Слънчев маникюр - как да се лакирате според тенденцията?
IStockphoto

Жълтите нокти са на мода това лято. Но, ако не сте готови да се ангажирате с лакиране на целия нокът в ярък цвят, не сте сами, което може да обясни златната среда, която се появи напоследък. Слънчевите нокти са ярката, но изненадващо сдържана тенденция, която е напът да бъде навсякъде този сезон. 

Слънчевите нокти са тези, които се отличават с весели жълти връхчета, предлагащи перфектната опция за хората, които не са готови да се отдадат изцяло на цвета. Хубавата новина е, че всеки един дизайн може да бъде оформен по ваше желание и стил, за да го превърнете в лична лятна картина. От минимални линии до изкуство във формата на пламък, можете да направите ноктите си персонализирани и съвпадащи с тоалетите в гардероба ви. 
 
Ако се нуждаете от няколко идеи, които да раздвижат въображението ви, ние идваме на помощ. 
 
Слънчев маникюр за лятото
 
Модерен френски
 
Подобрете класическия френски маникюр, придавайки на върховете си по-плътна и заоблена форма на бадем. Този неоново-жълт нюанс е особено привличащ вниманието. Ако искате допълнителен блясък, добавете детайл със скъпоценни камъни.
 
 
Неонов пламък
 
Този дизайн с неонов пламък контрастира на естествената основа на нокътя, за да направи един от най-красивите маникюри за лятото. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации