Полицай е заснел НЛО в Лас Вегас?

Притеснени граждани твърдят, че "нечовеци" са били в двора им
9 юни 2023 10:39, Нели Христова
57
Полицай е заснел НЛО в Лас Вегас?
Снимка: Pixabay/MartinStr

Кадри от полицейска бодикамера заснеха предполагаемо НЛО в Лас Вегас, след като жителите съобщиха, че са видели "10-футови извънземни с големи блестящи очи".

Камерата на полицай от Вегас заснема обекта около 23:50 ч. на 30 април, след като местен жител съобщава, че е видял  нещо "100 процента нечовешко" в имота си, съобщи местният телевизионен канал 8 News Now.

Кадрите показват ярко синя топка от светлина, прелитаща през тъмното небе с висока скорост.

Приблизително 39 минути след първото обаждане друг жител се свърза с 911, казвайки, че има две неизвестни лица в задния му двор, след като видял обект да пада от небето.

"Има нещо като 8-футов човек до него, а другият има големи очи и ни гледа",  казва собственикът на къщата на полицията в аудио, получено от телевизионния канал.

"В задния ми двор. Кълна се в Бога, това не е шега. Ужасени сме", твърди обаждащият се. "Те са много големи. Нещо като 8 фута, 9 фута, 10 фута. Приличат ни на извънземни. Големи очи. Имат големи очи. Не мога да го обясня. И голяма уста. Те са с блестящи очи и не са хора. Те 100 процента не са хора", каза той.

Отговорилите служители изразиха тревогата си от странните събития.

"Толкова съм нервен в момента", се чува как един полицай казва на партньора си. "Стомахът ми е свит на топка, братле – видях падаща звезда, а сега тези хора казват, че в задния им двор има извънземни."

"Не вярвах в тези неща, но това, което видях, ме накара да повярвам", казва един от свидетелите на полицията.

Районът на предполагаемото наблюдение е претърсен и свидетелите са разпитани, но не е открита нова информация. Оттогава LVPD затвори случая, съобщи 8 News Now.

Този инцидент се случва след като бивш офицер от разузнаването, превърнал се в разобличител, наскоро заяви, че САЩ разполагат с множество части и оборудване от НЛО с "нечовешки произход", които са се разбили на земята.

Дейвид Чарлз Груш каза, че САЩ и други нации участват в свръхсекретни операции, които се опитват да "реверсират" частите за създаване на оръжия.

Груш също така твърди, че информацията е била незаконно прикривана от Конгреса, тъй като правителството се е опитало да скрие находките, които участват в "80-годишна надпревара във въоръжаването", за да се възползват от технологията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
За два дни в тоя жълт парцалив сайт превъртяха нивата с извънземните, забавления за най-изостаналите.
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И по телевизията пак това подхванаха. Обикновенно става когато трябва да се разсеят масите от някаква приближаваща се криза. "I just said that! There is no B-3 bomber, and I don't know why these rumors get started!"
30
1
 
6
 
! Отговори
Xaxa преди 11 месеца
Човек с камера засне евреин да пуска холограма и да плаши "ваксинираните". На мястото предварително бяха извикани "медии" и "журналистити", включително и сателитката на фабриката за лъжи дойче веле - "днес бг".
29
1
 
4
 
! Отговори
Възможно е преди 11 месеца
Просто да са видели някой пиян руснак на какво се е направил и умът им да не може да го побере
28
1
 
7
 
! Отговори
Радио Ереван преди 11 месеца
НЛО е заснело полицай в Лас Вегас.
27
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ас като излязах от Карлуково секи ден виждах такиви вънезмни, ама никой не ми верваше.
26
1
 
4
 
! Отговори
до 25 преди 11 месеца
Да, но при 4 пъти по-голямо население. БВП на глава от населението е далеееееч, далееееееч под това на САЩ и редица други страни.
25
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Оаквате да повярвам, че същества, способн да преминат през огромните разстояния на космоса, да оцелеят през цялата радиация, просот да си кацат и да си излитат, които се предполага, че са с векове и хилядолетия пред нас в технологично развитие, изведнъж падат като круши, идват хамериканците, въоръжени с пушки, дето не могат да пробия и 4 мм броня, наритват ги, взимат им технолгоията, някак си яразбират и ... няма проблем. ОКЕЙЙЙЙ! А и да - всичкото сотава скрито покрито, баш до днес.
24
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Как пък се у Америка идват Тея извънземни,как пък ни едно не дойде у нас на село в задният двор при кравите и прасетата ,ей това не ми е ясно...
23
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До до 21 - В ръст на икономиката. Ако се запази сегаашната тенденция, до 26/27-***, китай ще измести САЩ по икономически показатели от първото място.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Xenu - Зену Помислих си, Може той да подпалва Канада
21
1
 
1
 
! Отговори
оф преди 11 месеца
Досега гледах клипчета за сциентолозите, Том Круз и техния диктатор извънземния Ксену...
20
0
 
1
 
! Отговори
до 21 преди 11 месеца
В кое ги е изпреварил?
19
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И въпреки това Китай ги изпревари.
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
НЛО е новата Украйна и новия Ковид. Стягайте се. Няма отпускане на захвата.
17
2
 
9
 
! Отговори
Стоян преди 11 месеца
Отдавна се предполага, че САЩ ривърс енджинийрват части от извънземни технологии. И че са стигнали до унищожителни оръжия за човечеството. Това е и причината никой да не иска да се конфронтира с тях. Когато една страна е толкова технологично напреднала пред останалите, винаги се превръща в световен господар. Трилионите инвестирани в космически проучвания не са за да показват снимки на готини светлинни ефекти от космоса.
16
0
 
10
 
! Отговори
Ситуация преди 11 месеца
Караш нощем, загрява ти голфу, произведен в Германия, и отбиваш веднага да видиш какъв е проблемът. Спираш, отваряш вратата и светва осветлението, проверяваш няма проблеми и си продължаваш. През това време мравките коментират: видяхме едно голямо, кацна в градината ни, имаха големи очи, нямаха антени като нас, светна в жълто. Правеха нещо... И повечето мравки, Абе мълчете бе, само ние сме. Как ще свети нещо, само слънцето може. Или някоя светулка сте видели. Ае бягайте от тука.... И те така ...е
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Още миналата година се появиха "изтекли данни" и "самопризнания", че не всичко, което засичали, знаели какво е. И започнаха маааалко по мааааалко, да ги псуакт едни и сега - БАМ! Нова криза вече! Извънземните дошли ... видиш ли.
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
откакто полицаите почнаха да дегустират наркотиците за да ги тестват так а ще е
13
2
 
4
 
! Отговори
alien преди 11 месеца
Това са били зелени човечета със зелени чорапи!

Спонсорирани публикации