Бански в стил Barbicore: плажно вдъхновение от Ашли Греъм

Моделът показа пищните си форми
18 юни 2023 23:00, Иванка Гъркова
19
Бански в стил Barbicore: плажно вдъхновение от Ашли Греъм
Снимка: Getty

Какъв бански би избрала една по-пухкава жена? Може би си мислите, че целият е по-подходящ за по-пищните фигури. И сте напълно прави. Но за Ашли Греъм тези неща нямат значение, защото тя не се притеснява да показват тялото си.

Моделът показа снимки от почивката на яхта на френската Ривиера. Именно за нея тя е избрала бански в стил Barbicore - един от актуалните през последните няколко месеца.

По време на плаването си край Сен Тропе, плюс сайз брюнетката си е направила импровизирана фотосесия, която показа в Instagram.

Розов бански - в плажната визия на Греъм

35-годишният модел е на борда на яхтата заедно със съпруга Джъстин Ървин и приятели. Събирайки тен на палубата и скачайки във водата, тя е с розов бански от две части. Той е ушит от лъскав наситено розов плат, който блести на слънцето.

Горнището е от големи и леко набрани триъгълници, докато долнището е с висока талия. Към банските Ашли е добавила и парео в същия цвят, вързано на панделка на една страна.

„Облекло за лодка“, написа Греъм към своята галерия.

На един от кадрите се вижда, че на главата си звездата е с шапка с прозрачна козирка на Dior.

Вижте  снимките по бански на Ашли Греъм в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Ашли Греъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
една жена преди 10 месеца
До Анонимен 13 На кои да съм попаднала? Нали пишем под статията и гледаме снимките в Тялото.бг? С розовия бански :) Нека харесват! Нямам нищо против. Има, но най-вече млади жени, които са естетични. Но на този клип аз естетика не виждам.
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До една жена - Не знам на кои снимки сте попаднали, но някои са наистина удивителни. Жената е родена с изключителни пропорции, но е с повече килограми. Но немалко мъже явно харесват по-пищни форми.
11
0
 
0
 
! Отговори
една жена преди 10 месеца
До Осведомявам ви 7 Благодарим Ви, че ни осведомявате, но разликата от 42 см между талия и ханш би била забележимо "прищипване", което не виждам на снимките. С риск да ме оплюете веднага, че й завиждам :) едно е Моника Белучи, друго - това ... нещо на снимките и клипа. А снимката на лицето й... Но Вие си я харесвайте, няма лошо.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Следенето продължава!
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От многото й снимки по бански костюм, качени в мрежата се вижда, че бедрата й до известна степен наподобяват козунаци. Иначе всичко друго й е наред, жената си е хубава.
8
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Друг интересен факт е, че още с влизането си в пубертета Ашли Греъм често пъти е ставала обект на опити за сексуални посегателства и то от страна на мъже в зряла възраст и когато е била на около 14 г. майка й е имала сериозни проблеми как да опази дъщеря си. Това го пише в повечето биографични материали за нея. Може да бъде направен извод, че тази жена още от ранна девическа възраст е излъчвала сексапил и е била привлекателна. Изводът е, че сред жените от всеки физически тип има красавици.
7
4
 
4
 
! Отговори
Осведомявам ви преди 10 месеца
Ашлито през есента ще навърши 36 г. Вече е майка на три деца, но това не попречи на сп. "Максим" неотдавна да я обяви за най-сексапилната жена на света. Причината са нейните телесни габарити. За ръста й се пише че е 175-177 см /не знам защо е това разминаване в данните/; телесното й тегло е 91 кг. Но най-интересни са основните обиколки на снагата й: бюст - 107 см; талия - 75 см; ханш - 117 см. Или казано с други думи, жена с форми на цигулка.
6
8
 
6
 
! Отговори
Мъжът на по-пухкава преди 10 месеца
Народът е казал "Голям майстор на голям тезгях работи!", а народът никога на греши.
5
0
 
0
 
! Отговори
пришълецът преди 10 месеца
Отвъд света ви и отвъд народа:)))очакваме и официална раздяла:)))
4
1
 
7
 
! Отговори
До Иване, Иване преди 10 месеца
Е що да се налага? Всеки човек сам си решава с кой да си ляга и с кой не. Само у бардака им се налага, че видиш ли клиент е, требе да се обслужи.
3
4
 
6
 
! Отговори
Иван преди 10 месеца
Да не му се налага на човек да се разправя с китообразни.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Приятни сънища!
1
8
 
9
 
! Отговори
Ашлито е готина, но преди 10 месеца
Ашлито е хубава, но изключение е жена с нейните габарити да е хубава. Не следва да е модел за подражание защото с тези килограми друга жена изобщо няма да изглежда привлекателна. При нея някак си пропорциите се съчетават ОК и изглежда добре. И лицето и е хубаво

Спонсорирани публикации