Летен педикюр - на кои цветове да заложите?

Вижте повече за тенденциите за сезона
29 юни 2023 02:50, Дарена Найденова
6
Летен педикюр - на кои цветове да заложите?
IStockphoto
Лятото, най-накрая, като че ли започва да се задава, което означава, че трябва да помислим за закупуването или изваждането на първите си сандали за 2023 година. Постепенно преминаваме към по-леките обувки, по-студените напитки и по-ефирните дрехи, за да се насладим на най-прекрасното време от годината.
 
С навлизането на сандалите и по-отворените обувки е време да помислим за създаването на красив педикюр, който да се вписва в цялостния ни външен вид. Ще си признаем, че през есента и зимата краката ни не получават толкова внимание колкото ръцете, защото в по-голямата част от времето са скрити в дебели чорапи и ботуши. През лятото обаче начинът ни на мислене трябва да се промени не само откъм хранене и грижа за кожата, но и откъм режим за красота.
 
Наистина няма нищо по-задоволително от усещането на първия си педикюр за годината, когато излезете от салона с гладки и меки крака, идеално оформени нокти, подредени кожички и блясък на пръстите.
 
Естествено, както при маникюра, изборът на цвят се оказва най-трудното решение. През лятото трябва да се спрем на нещо ярко и забавно, което се съчетава с по-интересните тоалети за плажа и вечерите край морето. В същото време обаче се чудим дали не е по-добре да заложим на нещо неутрално, което да е подходящо за повечето дрехи в гардероба ни и да не се набива чак толкова много на очи, когато сме в офиса? Нещо повече, цветовете за педикюр винаги издържат много по-дълго от тези за маникюр, така че изборът ни трябва да е премислен.
 
Ако и вие, като нас, все още се чудите какви цветове за педикюр да изберете, попаднали сте на правилното място. По-долу ви представяме едни от най-популярните нюанси за сезона, от които да изберете.
 
Летни цветове за педикюр:

1. Яркочервено
 
Яркочервените нюанси са едни от най-търсените за педикюр през лятото. Те имат оранжев или син подтон, така че винаги може да изберете такъв, който да пасне на тена на кожата. Това е важен фактор, който трябва да имате предвид, като се фокусирате върху това как цветът се слива с кожата ви. Обикновено червеното с оранжеви нюанси изглежда добре върху кожа с топли, маслинови оттенъци, докато червеното със сини тонове ще подхожда на светла, студена кожа.
 

Медицински педикюр – по какво се различава от обикновения?

Как да си направим педикюр у дома?

5 съвета за съвършен педикюр

2. Френски педикюр
 
Подобно на френския маникюр, френският педикюр става все по-популярен през последните години. През лятото повечето дами обичат да смесват нещата с ярко оцветен или пастелен връх. Освен пастелни нюанси като бебешкорозово, небесносиньо и ментовозелено, червените връхчета също са популярни. Но класическите бели френски върхове са безпроблемна опция, защото пасва на всички тонове на кожата.
 

Още за цветовете в педикюра и други тенденции ще откриете в Tialoto.bg  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Заложете на чисти и изрязани нокти! Може безцветен лак за гланц или само заздравител за нокти.
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Русофилите залагат на педикюр със рисунка на Путин.
3
2
 
4
 
! Отговори
Педи кур преди 9 месеца
Пак ли за Путин става въпрос.
2
2
 
2
 
! Отговори
Иzружденци преди 9 месеца
И путинисти заложете на цветовете на дъгата
1
2
 
1
 
! Отговори
Това е статия преди 9 месеца
За русофили и милиционери