Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Близнаците да се въздържат от важни разговори
3 юли 2023 22:15, Иванка Гъркова
8
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Представяме ви седмичен хороскоп за периода 3 – 9 юли. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?
 
Овен
 
Сравнително спокоен период. Успехите може да не са значителни, но ще са удовлетворителни, достатъчен повод за добро настроение и вдъхновение. Деловите срещи ще са пълноценни и ще постигнете споразуменията, на които се надявате. Възползвайте се от всяка възможност за повишаване на знанията си, колкото и да е минимална. Едно от условията за съществен напредък е да се погрижите за конфиденциалността на личната информация и онази, която възнамерявате да приложите в работата си.

Телец
 
Тонусът и ентусиазмът ще ви осигурят висока ефективност. Ще сте в благоприятната позиция да въздействате върху повечето ситуации, в които попадате. Положителните преживявания ще са свързани предимно с личните отношения и ще ви се отразят стимулиращо. Професионалните задължения няма да ви затруднят и преобладаващо ще изискват екипно изпълнение. Делова връзка, създадена преди доста време, може леко да трансформира характера си в по-приятелски нюанс, но без да навреди на бизнеса, показва вашият нов хороскоп.

Близнаци
 
Въздържайте се от разговори, разкриващи размера на доходите и материалния ви статус. Давайте само обещания, които сте сигурни, че ще изпълните. Не споделяйте тайните си дори с хора, на които принципно имате доверие, може да ги огласят неумишлено. Заемете се със сложните задачи, които към момента няколко пъти сте отложили или към стари замисли, за които все не ви е стигнало времето да осъществите. Напредък ще отбележите в интелектуалните дейности, усвояване на нова информация и занимания, изискващи анализ на данни. В моменти на напрежение се посвещавайте на хобито си. Ще ви помогне да съхраните вътрешния си мир.
 

Ретрограден Нептун 2023: Какво да правите и какво не до 5 декември?

Според зодията: Как ви променя истинската любов?

Те винаги са прави: Три зодии, с които не може да се спори

Рак
 
Раци, успеете ли да подредите задачите си по важност, ще напреднете бързо и ще постигнете много по-добри резултати, отколкото сте си представяли. Не смесвайте личните задачи с професионалните. Ако се наложи да се справите и с едните, и с другите в един и същи период от време, редувайте ги, за да сте максимално концентрирани. Почти непрекъснато ще получавате интересни и на пръв поглед изгодни оферти по темите, които ви интересуват. Не бързайте да отговаряте, разгледайте ги, сравнете ги, за да изберете най-изгодните и най-устойчивите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кафето ще се продава за копейка
3
0
 
4
 
! Отговори
Пророк Йеремия преди 9 месеца
Всички от зодия "Пенсионер" тази седмица ще си получат пенсията, ако използват карта за банкомат.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пари ми дай акъл не ми давай :)))
1
0
 
4
 
! Отговори
Според зодията ми преди 9 месеца
Ще ставам депутат

Спонсорирани публикации