Отпуската е тук - какво да носите в багажа?

На море или планина, ето няколко съвета
16
Отпуската е тук - какво да носите в багажа?
IStockphoto

Резервациите са направени, отпуските са планирани, компанията е готова и остава само едно - да съберем багажа за така чаканата лятна ваканция. 

Колкото и да обичаме дома си, винаги сме развълнувани да се отделим поне за седмица от него и рутината, която ни заобикаля между тези четири стени. Докато почивката може да се направи по всяко време от годината, лятото сякаш е резервирано за дългите отпуски, далечни дестинации и ваканционно настроение. Независимо дали отивате на планира, на море, или просто да обиколите няколко различни града или страни, трябва да имате точен списък за това, което да сложите в куфара.
 
Нека да бъдем честни обаче - колкото и да се подготвяме за ваканцията, събирането на багаж винаги е трудна задача, особено избирането на дрехи и обувки. Решенията са тежки, като всеки път се чудим дали едната дреха си струва да се вземе за сметка на друга, или пък ще направим жестока грешка, ако не сложим още една рокля. 
 
Истината е, че има няколко основни артикула, които трябва да сложите в куфара, за да си осигурите безрпоблемна и спокойна ваканция. С тях ще бъдете подготвени за всякакви прищявки на времето, за различните поводи, на които може да присъствате и дългите вечери под открито небе. 
 
Какво да сложите в куфара за лятната ваканция? 

Макси рокля
 
Макси роклите са летният артикул, предпочитан както от младите, така и от по-възрастните дами. Независимо дали отивате на разходка из градовете по местното Черноморие, или пък разглеждате забележителностите в Италия, макси роклята наистина може да е подходяща за навсякъде. 
 
В допълнение към тяхната гъвкавост, тези модели са едни от най-практичните, които можете да включите в куфара си. Заемат минимално място, представляват цялостно облекло и могат да се носят денем и нощем.
 
Оставете обемистите маратонки у дома и подбрете такива с по-ниска подметка, които да влизат лесно в куфара и да не тежат. Заложете на елегантен дизайн, светли цветове или винтидж щрихи, които да ви спечелят точки. Тези стилове се съчетават лесно с дрехите, които споменахме по-горе, осигурявайки ви комфорт, докато се наслаждавате на ваканцията си. От калдъръмени пътеки до оживени градки центрове, удобните маратонки осигуряват необходимата подкрепа, за да се насладите на деня без да жертвате стила си.

Бански за лято 2023 – най-добрите модели за годината

Чехли за лято 2023 – кой модел е най-актуален?

Рокли за лятото – моделите, от които имате нужда

Ленен топ
 
Със своята лека и дишаща материя, ленените горнища осигуряват перфектния баланс между стил и комфорт. Те охлаждат при покачване на температурите и не се мачкат толкова лесно, дори да са на дъното на куфара. За вечен външен вид, който се съчетава добре с всеки панталон, изберете неутрални нюанси като бяло или бежово. Можете да оформите своя ленен топ с къси панталони или да го съчетаете с миди пола, ако искате нещо по-романтично.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А пиене и мезе, що няма в тоя куфар? За един пиансон питам.
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако ходите на кафявоморието,купете си ''Глупедиум'' от аптеката.
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Без въдиците не тръгвам!Прясната риба е тази дето ми мърда в ръцете,преди да влезне в тигана!Другата риба е за наивници!
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пропуснали сте банския костюм и плажните джапанки. Също и чадър, през лятото се случва да завали.
2
0
 
3
 
! Отговори
Плавници и харпун преди 9 месеца
Гредайте как лентяите в парламента ще си бият камшика още в края на юли, та чак до септември.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Другари пролетари, вече всичко е безплатно! Сипвайте безплатно гориво и пазарувайте безплатно от всеки магазин!

Спонсорирани публикации