Летен маникюр - кои тенденции да следвате?

Ноктите с рисунки на плодове са класика
1
Летен маникюр - кои тенденции да следвате?
IStockphoto

От всички сезонни тенденции за маникюр през годината, летните вероятно са ни най-любими. Въпреки че не можем да отречем вечната привлекателност на есенните цветове или празничния дизайн по Коледа, Нова година и Свети Валентин, няма нищо по-свежо и повдигащо настроението като летните цветове. След дълга зима и мразовита пролет, сме готови да посрещнем по-топлите месеци с отворени обятия.

Лятото е времето от годината, когато експериментирането с ноктите е в най-върховата си форма. С празници, сватби и летни соарета на хоризонта, имате много причини да променяте дизайна върху ноктите си всеки месец. Независимо дали става дума за гел маникюр, който да изкара цялата ви морска почивка, или за забавно изкуство, лятото е идеалното време да се насочите към ярките цветове, които подминавахте през зимата.
 
Топ тенденции за летен маникюр:
 
1. Цитрусови нокти
 
Следвайки по петите остъклените нокти от 2022 година, на летния хоризонт се появяват по-ярките вариации на хромирана пудра, поставена върху ярки цветове като жълто и оранжево. Всеки си мислеше, че тенденцията ще се задържи за много кратко, но изглежда, че тя е тук, за да остане и да предлага различни варианти според смяната на сезоните.
 
Разменете белия си остъклен маникюр от зимата за по-ярки нюанси под хромираната пудра, за да актуализирате тенденцията за лятото. Хромираната пудра работи най-добре с гел лак, но можете лесно да създадете подобен ефект с преливащ блясък, наслоен върху обичайния ви лак по избор.
 

Нокти със стикери: Най-лесният тренд за летен маникюр

Летен маникюр – цветни предложения за сезона

Съвети за красота – 8 комбинации маникюр-педикюр за лятото

2. Лятно кадифе
 
Любовната афера с интересни ефекти върху ноктите никога няма да приключи, като кадифето е една от тенденциите, които продължават своето господство от миналата година. За да създадете ефекта, потърсете лакове, които реагират на магнити, за да ви се получи този многоизмерен ефект. Можете лесно да нанесете гел покритие върху ярък цвят като розово или оранжево. Слънцето, от своя страна, ще създаде 3D ефект, което още повече ще засили интереса към ноктите ви.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Баба знае 2 и 200 преди 9 месеца
Не си прави ноктите зелени, сини, лuлaвu или черни. Мъжът ти ще го втресе, като види такава ръка да се протяга, за да го погали и нищо чудно да си намери някоя друга, която да е с по-човешки външен вид.