Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Вижте вашия хороскоп за периода 3 – 9 юли
10 юли 2023 21:06, Иванка Гъркова
5
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Представяме ви седмичен хороскоп за периода 3 – 9 юли. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?
 
Овен
 
Сравнително спокоен период. Успехите може да не са значителни, но ще са удовлетворителни, достатъчен повод за добро настроение и вдъхновение. Деловите срещи ще са пълноценни и ще постигнете споразуменията, на които се надявате. Възползвайте се от всяка възможност за повишаване на знанията си, колкото и да е минимална. Едно от условията за съществен напредък е да се погрижите за конфиденциалността на личната информация и онази, която възнамерявате да приложите в работата си.
 
Телец
 
Разпределете задачите си така, че да довършите отдавна отлаганите преди Венера да премине в ретроградно движение. Ще получите интересни предложения от предишни партньори или колеги. Анализирайте ги внимателно и приемете онези, за които ще ви стигнат силите и по време на осъществяването им няма да се докарате до пълно изтощение. Проверявайте подробно документите, които подписвате, особено ако са свързани с финансови трансфери. Прекаленото бързане твърде често е предпоставка за сериозни грешки.
 
Близнаци
 
Финансовото ви положение ще е леко нестабилно и то не, защото не разполагате с достатъчно средства, а защото често ще се поддавате на изкушението да харчите пари за ненужни вещи. Успеете ли да овладеете спонтанния си подтик към разточителност, със сигурност ще си спестите куп неприятности. Преглеждайте редовно електронната си поща. Много е вероятно да получите предложения за различни видове обучение, участие в семинари, професионални дискусии, които при това няма да са свързани с допълнителни или с твърде високи такси. Приемете онези, които бихте могли да вместите времево в текущата си програма. Ще се окажат полезни.
 

Как всяка зодия си създава проблеми в дългосрочната си връзка

Най-страхотните родителски качества, според зодията

Връзка по време на почивка – кои зодии са склонни към нея?

Рак
 
Раци, енергетиката ви ще е стабилна, за разлика от настроението, но ако се откажете от присъщия си навик да вършите каквото и да било под влияние на емоциите, то бихте могли да постигнете много. Партньори, с които работите от скоро, ще ви съдействат за да осъществите поне една своя мечта. Много е вероятно да попаднете на подходящи спонсори за реализацията на дългосрочен проект, от който очаквате сериозни приходи и подобряване на професионалния и социалния си статус. Изненадваща покана за гостуване на приятели, живеещи в друга държава или на доста голямо разстояние от вас, ще ви зарадва неимоверно. А най-хубавото е, че ще съвпадне с период от време, в който ще можете да си позволите въпросното пътуване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Престъпник!
1
0
 
2
 
! Отговори
Прозтаг преди 9 месеца
Според зодията, тия с вирнатите крака на плажа мене ли чакат?

Спонсорирани публикации